Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last Story'nin Oynanış Görüntüleri


     Final Fantasy serisinin yaratıcısı olan Hironobi Sakaguchi'nin yeni oyunu The Last Story'nin savaş sistemini de içeren yeni görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Famitsu'nun en çok okunan ve haftalık olarak yayın yapan oyun dergisi Famitsu'da oyuna ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan bu ekran görüntülerinde oyunun daha önce yayınlanan konsept tasarımlarında da gözüken ve muhtemelen oyunun ana karakteri konumunda karşımıza çıkacak olan, iki karakterde gözüküyor.
 
     Grafiklerin oldukça doyurucu gözüktüğü oyunun savaş sisteminin gözüktüğü ekran görüntülerinde ise sol kısımdaki karakter durumları ve üst kısımda bulunan can barı dikkat çekiyor. Ayrıca sol taraftaki görünümde beş karakterin gözükmesi savaş sistemi için kafaları karıştıran bir diğer nokta oluyor. Savaş sistemine baktığımızda ise muhtemelen sıra tabanlı bir savaş sistemi ile karşılaşmayacağımızı çıkartabiliriz. 
 
     Dergi taramalarına aşağıdan göz atabilir ve resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
The Last Story


The Last Story

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Last Story RPG Mistwalker Hironobu Sakaguchi J-RPG Nintendo
Star Wars Serisine İkinci MMO Oyunu Duyuruldu Company of Heroes, Ücretsiz Olarak Sunulacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız