Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last Story'nin Batı Çıkışı Bu Video İle Kesinleşti

Amerika çıkışı da muhtemelen aynı dönemde olacak.

     Duyuruldu, duyurulacak derken sonunda dedikodular gerçekleşti ve The Last Story'nin batı çıkışı oyunun yeni videosu ile birlikte duyuruldu.
 
     Hironobi Sakaguchi ve ekibinin Nintendo Wii için özel olarak geliştirdiği The Last Story, Japonya çıkışını uzun bir süre önce yapmasına rağmen batıya duyurulmamış ve bu konuda birçok dedikodu ile karşılaşmıştı. Hatta bu dedikodularda oyunun Şubat ayında batı çıkışını yapacağı belirtilmişti. 
 
     Oyunun yeni videosu ile birlikte batı duyurusu da yapılmış oldu. Müzik videosu şeklinde karşımıza çıkan bu videoda ara sahnelerden, şehir gezinmelerine ve tabi ki savaş sistemine kadar birçok detaya yer verilmiş. Çekilen videoların oyunun Japon sürümünden alındığı ve yakında batı lokalizasyonundan videoların yayınlanacağı da belirtiliyor.
 
     Şubat ayında çıkacak olan oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blue Dragon RPG Mistwalker Hironobu Sakaguchi J-RPG Nintendo
World Of Warcraft'ın Tahtı Elinden Alındı PS Vita Fifa 12 için Yeni Detaylar ve Oyun Fiyatı

Valientee

21.11.2011 20:53:56

0
Japoncasını 1-2 gün kadar oynadım daha sonrasında hikayeyi filan anlamadım için hem de Avrupa versiyonunun çıkacağını öğrenince bıraktım. Oyun gerçekten muazzam , yani grafikden , atmosferden tutun animasyona seslere kadar herşey mükemmeldi. Özellikleri müzikleri çok beğendim. Çok geniş çaplı bir oyun ayrıca Multiplayer özelliği de vardı fakat denemeye fırsatım olmadı online olarak çok eğlenceli bir oyun olacak sabırsızlıkla bekliyoru m.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız