Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lara Croft'ta Kain ve Raziel Sesleri !

Sizleri çok özledik.
 
    Bu gerçekten çok büyük sürpriz oldu. Eğer Legacy of Kain veya Soul Reaver serisiyle biraz haşır neşir olduysanız eminim bu haber sizi o anların büyülü atmosferine tekrar götürüp nostaljik anlar yaşatabilir.
 
    Crystal Dynamics, son yapımı Lara Croft and the Guardian of Light'a içinde Legacy of Kain'in Kain'ini ve Soul Reaver'ın Raziel'ini barındıran bir karakter paketi duyurdu. Raziel oyunda Lara'nın yerini alırken, Totec'in yerini ise Kain alıyor. İkilinin sesleri bile orjinal oyundakiyle aynı şekilde seslendirilerek yerleştirilmiş. Özellikle bu detay harika.
 
    Bu belki de son zamanların en sürpriz karakter paketi şu anda satışa çıktı. Xbox 360 için 400 MS puanına, Playstation 3 için 4.99 dolara meraklılarını bekliyor.
 
     Bu belki de ileriye dönük bir işaret olabilir. Bu ikilinin devam oyunlarını çok uzun zamandır bekliyoruz ve Crystal Dynamics belki de bu işe el atmak istiyordur... Artık gerçekten vakti geldi: Yeni bir Legacy of Kain ve Soul Reaver oyunu istiyoruz!
 
    Bu güzel karakter paketi için çok hoş bir tanıtım videosu da yayınlandı. Bu videoya buraya tıklayarak ulaşmanız mümkün. İyi seyirler!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Destructoid Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon kain raziel karakter paketi dlc indirilebilir içerik
Yeni Mortal Kombat Taramaları Kratos'u Gösteriyor Assassin's Creed'in Strateji Oyunu mu Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

frosties

23.12.2010 11:18:17

0
Amy Hennig olmadan Legacy of Kain ne yazık ki devam edemez, karakterler onun karakterleri, hikaye onun hikayesi, diyaloglar onun diyalogları. Eidos ya Amy Hennig'i geri getirecek, ki mümkün değil, ya da Eidos oyunun haklarını satacak sahibine. Amy Hennig kim diyenler Uncharted serisine bakabilir.

psturksercan

23.12.2010 10:08:45

0
Razieli görmek gerçekten de güzel oldu. Özlemişiz be bu ikiliyi, ne zevkle oynardık Soul Reaver serilerini...

The_Rahip

23.12.2010 03:55:28

0
Raziel'i yeni nesilde görmek süper olurdu :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız