Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lara Croft GO İle Mobil Platformda Gerçek Bir Tomb Raider Macerası Yaşayacağız

 
     Square Enix Montreal tarafından Hitman Go ile birlikte oldukça güzel hazırlanmış bulmacaların ardından gelmeye çalışıyorduk. Figürler ile oynanan oyunumuzda düşmanları halletmek ve çantaları toplamak için oturup güzelce bir düşünmemiz gerekiyordu.
 
     Hitman'in ardından ise bu seneki E3'te Lara Craft Go duyuruldu. Tıpkı Hitman Go'daki gibi bir oynanış mekaniğine sahip olan oyunumuzun grafikleri ise çizgi film tarzında. Lara Craft'ın bu seferki macerasında ise karşısına tırmanabileceği kayalar, ekipmanlarını kullanarak çözmesi gereken bulmacalar ve kötü yaratıklar çıkıyor olacak.
 
     Hitman Go'daki gibi düşmanlarınıza önden girişemeyeceksiniz. Lara bir yılan ile karşılaştığında onu öldürebilmek için farklı taktikler üretmek durumunda kalacak. Onları deliklere düşürebileceğiz, mızrak ile avlayabileceğiz veya kırılabilecek zeminlerin üstüne çekip aşağı düşürebileceğiz.
 
     Ayrıca oyunda bir anlatıcı bulunacak ve Lara'nın karşılaştığı bulmacalar hakkında bizleri bilgilendirecek. Mobil platformlar için çıkacak olan Lara Craft Go'nun geliştirilmeye devam edildiği söyleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Lara Croft GO Square Enix mobil platform mobil ios android akıllı cihaz bulmaca
Shenmue 3'e Bağış Yaparak Ryo'nun Ceketine Sahip Olabilirsiniz Overwatch'un Keskin Nişancısından Oynanış Videosu Yayımlandı

silverygt

19.6.2015 16:03:06

0
Net çıkış tarihi verilmemiş galiba..Hitman GO da gayet başarılıydı.. Sniper dahada iyi olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft GO
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız