Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO 2K Drive'ın sezon detayları belli oldu

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Visual Concepts, LEGO 2K Drive'ın çıkış sonrasında mevcut olacak "Drive Pass"i hakkında yeni bilgiler yayınladı. Çeşitli mücadeleleri bünyesinde barındıran Drive Pass ile yeni ödüllerin kilidini açabilecek ve akabinde yeni içeriklere erişebileceksiniz. Her sezon farklı mücadeleleri oyunculara sunacak.
 
LEGO 2K Drive sezon detayları
 
 
 
Drive Pass'in ilk sezonu Haziran ayında oyunun piyasaya sürülmesiyle beraber başlayacak. Her sezonda yeni zorluklar ve açılacak 100 seviye yer alacak. Her sezonda farklı ücretsiz ödüller bulunacak ve bunları çeşitli mücadeleleri tamamlayarak elde edebileceksiniz. Oyunun ilk sezonunda yeni sürücüler, çıkartmalar, yetenekler, sesler ve daha fazlası oyunculara sunulacak.
 
Her sezon içerisinde satın alabileceğiniz Premium Drive Pass ve diğer taraftan Year 1 Drive Pass seçeneği de yer alacak. Her Premium Drive Pass, Dodge ve Nissan gibi popüler otomobil üreticilerinin yeni araçlarını ve daha fazlasını oyunculara sunacak.
 
LEGO 2K Drive, 19 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu LEGO 2K Drive
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan Switch konsoluna çıkış yaptı Saints Row için yeni güncelleme geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız