Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LCS 2020 Bahar Mevsimi Şampiyonu Cloud9 Oldu

 
      League of Legends Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi (LCS) 2020 Bahar Mevsimi tamamlandı. LCS 2020 Bahar Mevsimi şampiyonu Cloud9 oldu. Cloud9, rakibi FlyQuest takımını 3-0 mağlup ederek 6 yıl aranın ardından tekrardan şampiyonluğa ulaştı ve 2020 Sezon Ortası Turnuvası (MSI)'na katılma hakkı elde etti. 
 
     Cloud9, lig aşamasını 17 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısı ile birinci sırada, FlyQuest ise 10 galibiyet ve 8 mağlubiyet sayısı ile dördüncü sırada tamamladı ve Playoff etabında kazananlar grubunda yer aldı. Cloud9 önce 100 Thieves'i 3-0 ardından Evil Geniuses'ı 3-1 mağlup ederek büyük finale yükseldi. FlyQuest ise kazananlar grubunda Evil Geniuses'a 3-1 mağlup olmasının ardından kaybedenler grubuna düştü. Kaybedenler grubunda Golden Guardians ve TSM karşısında galibiyet elde etmeyi başaran FlyQuest, yarı finalde Evil Geniuses'ın rakibi oldu. Yarı final karşılaşmasının sonucunda Evil Geniuses'ı 3-1 mağlup eden FlyQuest, finalde Cloud9 ile karşı karşıya geldi. 5 maçlık final karşılaşmasının sonucunda Cloud9, 3-1 galip gelen taraf oldu ve LCS 2020 Bahar Mevsimi şampiyonu oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Shazam 2 Ertelendi, The Flash Filmi 1 Ay Erkene Alındı GeForce Now'a Yeni Oyunlar Eklenirken Bazıları Kaldırılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız