Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GeForce Now'a Yeni Oyunlar Eklenirken Bazıları Kaldırılıyor

 
Nvidia, GeForce Now'a yeni oyunların eklendiğini ve bazı oyunların da kaldırılacağını duyurdu.
 
Assassin's Creed ve Far Cry serisinin tamamı bugün itibarıyla sistemin kütüphanesine eklendi. İleride daha fazla Ubisoft oyununun geleceği de açıklandı.
 
Nvidia tarafından belirtilene göre Steam'de en çok oynanan 40 oyundan 30'u şu anda GeForce Now'da mevcut. Hedef 1500 oyun daha getirmek. Ubisoft, Epic, Bungie ve Bandai Namco gibi yayıncılar sistemi sonuna kadar destekliyor ve desteklemeye devam edecek.
 
Bunun yanı sıra Warner Bros. Interactive Entertainment, Xbox Game Studios, Codemasters ve Klei Entertainment'ın tüm oyunları 24 Nisan'da kaldırılacak. Buna Batman: Arkham, Mortal Kombat, Cuphead, F1, Dirt, Don’t Starve ve Mark of the Ninja oyunları ve daha fazlası dahil.

Nvidia kaldırılan bu oyunların tekrar eklenmesi için yayıncılarla birlikte çalıştığını belirtti.
 
GeForce Now, satın almış olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan Nvidia'nin video oyun streaming servisi. Daha fazla bilgi için nvidia.com/en-eu/geforce-now

Bu haberin bağlantısı
URL
GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
LCS 2020 Bahar Mevsimi Şampiyonu Cloud9 Oldu Super Mario Maker 2'nin Son Büyük Güncellemesi Yarın Yayınlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.4.2020 00:01:03

0
Sea of Thieves steam'e çıkacağı haberini aldığımdan beri GeForce Now'a gelsin diye dua ediyorum. Bu haber biraz da olsa hayalimi kırdı fakat geleceğine inancım hâlâ var.

HayvanGenli

21.4.2020 19:31:01

0
AC Odyssey'i bitirdim GFN'da. Zamaninda problem yasadigim Unity'i oynayayim dedim bu haber bomba gibi geldi. Su koca nesilde kullanip da fiyatindan olsun, performansindan olsun yazilim/donanim en cok memnun kaldigim servis. Helal olsun be. Her firsatta ovecegim.

Krone

21.4.2020 14:01:17

0
Tamamdır mesajımı sildim. Habere tarih ekleseniz iyi olurdu.

Berkayselcuk

21.4.2020 13:24:21

+3
Xbox erişebilirlik reklamı yapıp geforce now dan oyununu kaldırıyor. Ulan para verdiğimiz oyunu nerede oynacağımıza karışıyorlar insanın sinirleri zıplıyor.

Bloo.

21.4.2020 12:43:14

0
Hepsi 24 Nisan'da kaldırılacak.

aLdacTrack

21.4.2020 12:04:48

0
Bir yandan yeni eklenen oyunlara sevinirken diğer yandan kaldırılacak oyunlara üzüldüm. Umarım ilerde birçok oyun şirketiyle anlaşılır da çok daha geniş bir kütüphanesi olur.

TheNewAtilla

21.4.2020 11:46:51

+1
Warner bros üzdü. Xbox zaten kendi sistemi betada, yakında ülkemize de gelir bekleyeceğiz.

Ryan Oreily

21.4.2020 10:56:14

+2
16mbit (adsl) internet le bile çöp laptoptan oyun oynayabiliyorum. Ki zamanında bulut tabanlı oyun hizmetleri gelse bile ülkemizdeki İnternet altyapısı ile oynanamayacağını düşünürdüm. Üstelik oynadığım oyun path of exile yani online bir oyun. Çöp internet ve laptobuma rağmen 0 gecikme ile oyunu oynayabiliyorum. Çok yakın zamanda bir fiber internet alıp bu sistemin keyfini daha güzel çıkaracağım. Umarım zamanla düzgün anlaşmalar yapılarak sistemden çıkan oyunlar tekrar dahil edilir ve oyun sayısı her geçen gün artar. Cyberpunk 2077 yi buradan oynayabilecek olmak paha biçilemez. Çöp bir laptop ve iyi bir internet olduktan sonra ne yapayım 7binlik 10binlik sistemleri? Gerçekten pc toplamayı düşünüyordum fakat bu sistemden sonra pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Fiyatlar o kadar yükseldiki insan vereceği parayı daha iyi değerlendirmek istiyor. (zengin olan kişiler için bu durum geçerli değil elbette) fakat ülkemizin durumu belli. Bu 5 euro'nun bile bazı insanlara fazla geleceği maalesef ülke gerçekleri. Nvidia ülkemizde aktif şekilde var belki ülkeye özel fiyatlandırma bile olabilir, umarım zamanla güzel yerlere gelir bu sistem, gerçekten inanılmaz 16mbit internetle bile 0 gecikmeli oyun oynuyorum, şaka gibi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız