Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kristal Piksel Başvuruları Başlıyor

 
      Türkiye'de geliştirilen orijinal fikri mülkiyete sahip oyunları belirleme ve ödüllendirme amacıyla 2012 yılından beri düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri için başvurular başladı. Türkiye Inovasyon Haftası içerisinde yer alacak ödül töreni aralık ayında tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.
 
      Kristal Piksel, ülkemizdeki özgün yapımları keşfetmek ve geliştiricilerin yenilikçi fikirlerinin takdir edilmesini sağlamak için her ölçekten tüm oyun geliştirici ekipleri bu önemli etkinliğin bir parçası olmaya davet ediyor.

     Kristal Piksel'e başvuracak geliştiricilerin, başvurularında belirttikleri oyunla ilgili fikri mülkiyet haklarına sahip olmaları ve oyunlarının 1 Kasım 2015 ile 1 Kasım 2017 arasında yayınlanmış olması gerekiyor. 1 Kasım 2017'ye kadar http://kristalpiksel.org/index.php/kpbasvuru/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dual Shock 4 ile Kontrol Edilen İlk Otomobil NISSAN GT-R, 211km/s Hıza Ulaştı Black Desert Online Kapılarını Oyunculara Açtı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız