Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kristal DualShock 4 Kontrolcü Serisi Yakında Satışa Sunulacak

 
   Sony Interactive Entertainment, yeni DualShock 4 kontrolcü modellerini tanıttı.
 
   Kristal serisi olarak tanıtılan bu DualShock 4 kontrolcüleri üç farklı model ile satışa sunulacak. Orijinal, mavi ve kırmızı.   
 
   Kristal serisi DualShock 4 kontrolcüleri 17 Ekim'de Avrupa'da çıkacak. PlayStation Türkiye sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile kontrolcülerin yakında Türkiye'de de çıkacağını doğruladı.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Secret of Mana Remake için 10 Dakikalık Oynanış Videosu PES 2018'in PC Demosu Eylül Ortasında Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-2C5CD639E

5.9.2017 14:27:45

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

Ben ps4 çıktığı gibi aldım onun içinden çıkan ps4 kontrolcusu özellikle kolaylıkla deforme olsun diye dizan edilmiş 2 sene içinde zaten garantide dolmuş oluyor Sonra gittim yeni bir kontrolcu aldımm berbat ötesi kulladım hiç bir sorun yok demek ki birileri bizi ikinci bir kontrolcu almaya zorluyor.
Şuan kullandığım kol garantili, 2 tane yedek kol almıştım avcılardan hiç kullanmadım çalışıyor mu çalışmıyor mu diye kontrol etmiştim sadece sonra kutularına koydum rafta öyle duruyor. Eğer ki tekrar bozarsam yedek kollara geçicem bozduğum koluda garantiye yollarım yine :) ben 300 liraya almadım hiç bir zaman Avcılar'da 170 liraya satılıyor 1 yılda spotçu garantisi veriyor adam bozulursa gel getir, tamir yaparız diye. Ben hiç bozmadım aslında durup dururken X ve L2 tuşları bozulmuştu hepsinde aynı hataydı kronik yani. Şuan ki verdikleri 6 aydır kullanıyorum sorunu yok şükür bakalım nereye kadar gidicek. Ayrıca 300 liraya satsalar ne olur? bilinçli tüketim yaparsak kimse 300 liraya almaz, ve bu adamlar fiyatları düşürür. 170-180 lira dualshock 4 satılıyor amazonda $50 felan olması lazım ama pahalıya geliyor Türkiye'den almak daha mantıklı. Paranızı çar çur etmeyin kaptırmayın çakallara suç Sony Türkiye'de değil aslında, teknoloji marketlerin fazla fahiş fiyattan satmaları. Bu adamlar KDV+kar derken fiyatları arttırıyor. Mesela 3500 liralık laptopu 2800 liraya almıştım freedos işletim sistemli, misler gibi 700 lira cebimde kaldı onlada klavye+mouse+kulaklık döşemiştim :) yani biraz da bilinçli olmak lazım, parayı çöpte bulmuyoruz. He ben zenginim, gelirim iyi, kafa rahat dersen teknoloji marketten alırsın o ayrı zaten. Sizin için konuşmuyorum genel olarak konuşuyorum yanlış anlamayın. Konsolların ilk serileri hatalıydı mavi ışık hatası ve gamepadlerde soyulma oluyordu sonradan düzelttiler yeni serilerde bir çok arkadaşım bu yüzden konsolu sattı slim modelini aldı. Her zaman konsollar ilk serileri hatalı oluyor, bu yüzden ben konsol çıktıktan 2 yıl sonra alıyorum.

tayfun34_4

5.9.2017 13:47:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

3 tane gamepad bozdum her seferinde garantiye gönderdim yenisini yolladılar ayrıca arkadaki seri numarasını ne yapsam yok edemedim siz nasıl becerdiniz ilginç
Ben ps4 çıktığı gibi aldım onun içinden çıkan ps4 kontrolcusu özellikle kolaylıkla deforme olsun diye dizan edilmiş 2 sene içinde zaten garantide dolmuş oluyor Sonra gittim yeni bir kontrolcu aldımm berbat ötesi kulladım hiç bir sorun yok demek ki birileri bizi ikinci bir kontrolcu almaya zorluyor.

Dark Poison

5.9.2017 11:51:34

0
Bizde 350 tl den kaktırırlar bunları.2 tane alsan konsol parası.

Redunay

5.9.2017 11:32:42

+1
Nasıl beceriyorunuz bu kontrolcüleri kırıp dökmeyi, 3 senedir kutudan çıkan kolu kullanıyorum ilk günkü gibi.

Guest-2C5CD639E

5.9.2017 10:57:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 ps4'ü 1000 liraya alıyorsun iki kontrolcu alsan 600 lira ediyor şaka gibi....özellikle ilk ps4 modeli alanlar kutudan çıkan ps4 kontrolcusunun nasıl bozulduğu çok iyi bilirler. bende iki kontrolcu var biri ps4 ile kutudan çıkan analog çubuklar düzgün çaılşmıyor sağa sola giderken takılıyıor ,analog çubuk başlıkları hemen yırtıldı.Arkadaki ps4 etikeki koptu gitti.içindeki usb takma yerin flex cable başlığı yırtıldı. sonra ikinci bir kontrolcu aldım eskisinden daha berbat kullandım.Ne analog çubuklar bozuldu ne başlıkları yırtıldı arkadaki etikete bile birşey olmadı içindeki kablolarda sağlam bu iş nasıl oluyor pekiii
3 tane gamepad bozdum her seferinde garantiye gönderdim yenisini yolladılar ayrıca arkadaki seri numarasını ne yapsam yok edemedim siz nasıl becerdiniz ilginç

tayfun34_4

5.9.2017 08:55:28

0
ps4'ü 1000 liraya alıyorsun iki kontrolcu alsan 600 lira ediyor şaka gibi....özellikle ilk ps4 modeli alanlar kutudan çıkan ps4 kontrolcusunun nasıl bozulduğu çok iyi bilirler. bende iki kontrolcu var biri ps4 ile kutudan çıkan analog çubuklar düzgün çaılşmıyor sağa sola giderken takılıyıor ,analog çubuk başlıkları hemen yırtıldı.Arkadaki ps4 etikeki koptu gitti.içindeki usb takma yerin flex cable başlığı yırtıldı. sonra ikinci bir kontrolcu aldım eskisinden daha berbat kullandım.Ne analog çubuklar bozuldu ne başlıkları yırtıldı arkadaki etikete bile birşey olmadı içindeki kablolarda sağlam bu iş nasıl oluyor pekiii

Master_Evil

5.9.2017 08:19:32

+1
kontorland gibi duruyor

Jack Rabbit Slims

5.9.2017 07:33:32

+1
Çakma Kontorland gamepadler gibi, bu gamepadler Sony'ye ve 21. yüzyıla yakışmıyor.

Ustanak

5.9.2017 01:32:52

+2
Çok merak ediyorum ülkemizde (sözüm ona) ileri gelen mağazalar bu Dual Shock'ları bize ne kadara saplamaya çalışacaklar..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız