Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kotaku UK: Switch için Üç Ace Attorney Oyunu Gelecek

 
   Capcom başkanı ve baş işletme görevlisi Haruhiro Tsujimoto şirketin Ace Attorney serisi dahil olmak üzere Switch için Nisan 2018'den sonra çıkacak oyunlar geliştirdiğini açıklamıştı. Bugün, Kotaku UK iki bağımsız kaynaktan edindiği bilgiler sonucu Switch için üç adet Ace Attorney oyunu planlandığını yazdı. 
 
   Kotaku UK tarafından belirtilene göre ilk iki oyun Nisan 2018 - Ekim 2018 arasında çıkacak ve ilki Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All ve Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations oyunlarının derlemesi, ikincisi ise Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies ve Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice oyunlarının derlemesi olacak.
 
   Üçüncüsü ise Switch ile akıllı telefonlar için 2018'in sonlarında dünya genelinde aynı anda çıkacak Ace Attorney serisinden yeni bir oyun. Belirtilene göre çıkışında beş dava bulunacak ve ana karakter de Phoenix Wright olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Take-Two Her Oyununa Mikro Ödeme Eklemeyi Planlıyor L.A. Noire Switch için Beş Dakikalık Off-screen Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız