Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku oyunu Someday You’ll Return için Director’s Cut sürümü yayınlandı

 
 
Yayıncı Bohemia Interactive ve geliştirici CBE software, birinci şahıs psikolojik korku oyunu Someday You'll Return'ün Director's Cut sürümü PlayStation Store üzerinden PlayStation 4 ve PlayStation 5 için bunun yanı sıra Steam üzerinden PC için 190,00 TL'den yayınladı. Director’s Cut, Mayıs 2020'de piyasaya sürülen PC oyununun geliştirilmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor.
 
Yeni sürüm birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor
 
 
 
Psikolojik korku oyunu Someday You’ll Return için yayınlanan Director’s Cut sürümü içerisinde grafik geliştirmeleri, yeni oyun içi mekanikler, arayüz düzenlemeleri ve daha fazlası yer alıyor. Yeni sürüm ile beraber isteğe bağlı görevler - alanlar, yeni başarımlar ve koleksiyon öğeleri, yeni bulmacalar ve içerikler oyuna dahil oluyor.
 
Director’s Cut bu yeniliklerle sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyuna gelişmiş gezinme araçlarını, yeni foroğraf modunu, iyileştirilmiş aydınlatma ve karakter modellerini, 30 dakikadan fazla yeni müzikleri, tam denetleyici desteğini ve DLSS desteğini oyunculara sunuyor. Yeni sürümle beraber oyundaki deneyim bir üst seviyeye taşınıyor.
 
Someday You’ll Return'ün Director’s Cut tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Someday You’ll Return: Director’s Cut korku macera
Yeni LoL oyunu The Mageseeker'ın çıkış tarihi açıklandı POSTAL 4: No Regerts'ın PS4 ve PS5 çıkış tarihi açıklandı

BSC Misafiri

8.3.2023 18:35:31

0
neden korku oyunu videosunda kahramanlık müziği çalıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız