Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni LoL oyunu The Mageseeker'ın çıkış tarihi açıklandı

 
 
Riot Forge tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu The Mageseeker: A League of Legends Story, 18 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için 299,00 TL'den çıkış yapacak.
 
Oyunun dijital sürümlerinin yanı sıra Collector's Edition fiziksel sürümü oyunculara sunulacak. Bu sürüm içerisinde Sylas heykeli, sanat kitabı, Lux çizgi roman, Sylas ve Lux broş ve film müziği plağı içeren yer alacak. Bu kutu, 169,99 karşılığında satışa sunulacak. 
 
Yeni LoL oyunu üstten görünümlü bir yapıya sahip
 
 
 
The Mageseeker: A League of Legends Story, Runeterra dünyasındaki güçlü krallık Demacia'da geçecek. Buraların düzenini sağlamak için atılacağımız bu macerada aksiyon ve rol yapma unsurlarını deneyimleyeceğiz. Bu diyarlarda sihir ve büyü yasak. Ancak biz kuralları yıkmak için burada olacağız. Bu oyunda bir büyücü olan Sylas olarak rol alacak ve fantezi bir dünyaya adım atacağız. 
 
Öte yandan Riot Games bu yıl içerisinde iki LoL oyunu daha çıkaracak. Bu oyunlar arasında Double Stallion ekibi tarafından 2019'dan bu yana geliştirilen Convergence: A League of Legends Story ve Song of Nunu: A League of Legends Story yer alıyor.  
 
The Mageseeker oynanış videoları
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu league of legends riot games pc rts mmo
Metal: Hellsinger için yeni ek paket duyuruldu: Dream of the Beast Korku oyunu Someday You’ll Return için Director’s Cut sürümü yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız