Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu World of Horror'un İlk 23 Dakikası Paylaşıldı

 
Yayıncılığını Ysbryd Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise panstasz'ın yaptığı 1-bit korku oyunu World of Horror'ın ilk 23 dakikası paylaşıldı.
 
Oyun PC için yaklaşık 7 saat sonra erken erişime açılacak. IGN'in yayınladığı, oyunun ilk 23 dakikasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Eski Tanrılar tekrar uyanıyor. Gizemli bir deliliğe dönüşmüş dünyaya geri dönüyorlar. Japonya'nın sahil kenarındaki bir kasabada, nüfusun akıl sağlığı azalıyor. Diğer dünyaya ait yaratıklar ise insanların ev dediği yere korku salıyor. World of Horror'da bu durum dünyanın sonu demektir ve tek çözümü bu terörle yüzleşmektir.
 
Bu kozmik korku oyununda RPG öğeleri, sıra tabanlı dövüş sistemi ve sonucuna katlanacağınız seçimler ile bu karanlık evreni keşfedin. Junji Ito ve H.P. Lovecraft'tan ilham alınan bu sinir bozucu korku deneyimini World of Horror ile deneyimleyin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Horror korku anime manga japonya h.p. lovecraft oyun
Türk Yapımı Korku Macera Oyunu Curse of Anabelle PC için Çıktı Hideo Kojima, Death Stranding için Gizemli Bir Fragman Paylaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Madara Uchiha

23.2.2020 08:42:27

0
En sevdiğim japon liseli

Venomstr

20.2.2020 17:12:01

0
Çok iyi. 80'lerin, 90'ların MS-DOS oyunlarından esinlenme.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Horror
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız