Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, PES 2018'in 2. Dosya Paketinin Detaylarını Açıkladı

 
     Konami, PES 2018'in ikinci dosya paketinin detaylarını ve çıkış tarihini açıklandı. Aynı zamanda e-spor ligi hakkında bilgiler verildi.
 
     1000'in üzerinde oyuncu fotoğrafı, yeni lisanslı formalar, ayakkabılar, güncellenen oyuncu yüzleri ve 2 yeni stadyum bu güncellemeyle birlikte oyuna eklenecek. Yeni stadyumlar Arsenal'in maçlarını oynadığı Emirates ve Şili Ulusal Stadyumu olacak. Toplamda 65 lisanslı forma ve 9 yeni ayakkabıyla birlikte 40'ın üzerinde güncellenmiş oyuncu yüzü güncellemenin detayları arasında.
 
     Ayrıca oyuna efsanevi oyuncu olarak David Beckham geliyor. Bu yılın başlarında PES ailesine katılan Beckham efsanevi oyuncular arasında yerini alacak. Son olarak e-spor konusuna değinen yetkililer yeni bir ulusal ligin oluşturulacağını ve hedeflerinin dünyanın dört bir yanından başarılı PES oyuncularının mücadelelerini yayınlar aracılığıyla izleyiciyle buluşturmak.
 
     Data Pack 2 isimli dosya paketi 16 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox 360 için ücretsiz olarak çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thexboxhub Pro Evolution Soccer 2018 Konami Futbol
AverMedia, Oyunculara Yönelik SonicBlast Serisi Ses Sistemlerini Duyurdu FIFA 18'e Aralarında Quaresma'nın da Bulunduğu 53 Yeni Oyuncu Yüzü Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venom59

14.11.2017 23:23:23

0
PES'in bu huyunu seviyorum. Her sene oyun çıktıktan sonra da ek olarak oyuncu yüzlerini güncelleyip yeni stadyumlar ekliyorlar. Ayrıca bu güncellemede oynanışla ilgili düzeltmelerde yer alacak, yazmayı unutmuşsunuz sanırım. Bir de PC'de optimizasyon sıkıntısı yaşayan tek ben miyim ? FIFA 18'i yüksek ayarlarlarda sıkıntısız oynamama rağmen PES'i normal ayarlarda anca oynuyorum.

BSC Misafiri

14.11.2017 19:35:35

0
Bu sene oynanış olarak Pes baya bi güzel olmuş,yapımcıları tebrik etmek lazım.

Project Scorpio

14.11.2017 19:02:43

0
Habere ek olarak 16 Kasım da One X güncellemesi alacak ve Native 4K 60FPS olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2018
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız