Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima'dan MGS Hayranlarına Mesaj Var

Peace Walker'daki coop özelliği seride bir ilk olarak göze çarpıyor.
Metal Gear Solid serisinin sevilen yapımcısı Hideo Kojima yapımında bizzat yer aldığı Metal Gear Solid: Peace Walker ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Kojima hayranlarına seslendiği açık mektupta Peace Walker'ın çok özellikli bir devam oyunu olduğunu ve bu nedenle oyunu tamamlamanın yüzlerce saat süreceğini , oyunun  MGS 4'ü geliştiren ekip tarafından hazırlandığını ve kendisinin de oyunun yapımında  bizzat yer aldığını bildirdi.

Psp donanımıyla çalışmalarına rağmen  grafiksel anlamda taviz vermeyi düşünmediklerini belirten Kojima , sanat takımının Ps3 düzeyindeki kalitede sonuç elde etmeye alışkın bir yapıda olduğunu söyleyip takımına ne kadar güvendiğini gösterirken ortaya çıkacak sonuçların (grafiksel anlamda) Peace Walker'ın bir Psp oyunu olup olmadığını merak etmemizi sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Bilindiği gibi Metal Gear Solid 3'ten 10 yıl sonra  1970'li yılların Kosta Rika'sında geçecek olan oyun , Big Boss ve ekibinin yabancı işgalindeki ordusuz bir ulusu savunmak için verdikleri mücadeledeki amacı sorgulamalarını konu alıyor.


kaynak


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Peace Walker
Square Enix, DS İçin Cross Treasures'i Duyurdu Lost Planet 2 Ps3 Versiyonundan İlk Videolar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Peace Walker
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız