Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima:The Boss'un Olduğu Bir MGS Yapmak İstiyorum

 
    Metal Gear Solid 3'ü oynamadıysanız, serinin en ikon karakterlerinden biri olan "The Boss" ile de tanışmamışsınız ve çok şey kaçırmışsınız demektir. Big Boss'un akıl hocası ve oyun tarihindeki en karizma dişi karakterlerden The Boss, ayrıca Solid Snake'in de sembolik büyük annesi.
 
    Hideo Kojima'da The Boss'a olan hayranlığın farkında ve PAX Prime'da düzenlenen Metal Gear panelinde içinde The Boss'un ana karakter olduğu bir Metal Gear oyunu yapmayı çok istediğini söyledi. Bu cümlesini bitirir bitirmez de seyircilerden büyük bir alkış almış Kojima.

     Raiden'a yapıldığı gibi yeni bir Metal Gear spin-off'unda The Boss'un ana rolü kaptığı bir Metal Gear oyunu yapılabilir. Fakat Kojima Productions'ın şu anda hem Ground Zeroes, hem de Revengeance yüzünden epey meşgul olduğunu söylemek gerekiyor.

    Siz The Boss'lu bir Metal Gear'a ne diyorsunuz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid metal gear the boss metal gear solid ground zeroes open world fox engine pc open world açık dünya ps3 xbox 360
İptal Edilen Crash Oyunundan Görüntüler Aliens: CM'in Co-op Karakterleri Gösterildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2012 10:05:08

0
allah diyorum

speederly

3.9.2012 22:35:00

0
youtubecom/watch?v=KiJdwAgViwo&feature=relmfu 2:50 den sonrası :D

speederly

3.9.2012 22:25:55

0
mgs oyunlarında en çok sevdiğim şeylerden birisi de her oyunda farklı güçlü bölüm sonu canavarları olması ve hepsinin farklı farklı özelliklere sahip olması ama big boss da bir dur derim :D hatunla ne zaman karşılaşsak dövüp silahımızı bıçağımızı alıp birde kolumuzu kırıp bırakıyor :D

ykrr

3.9.2012 21:32:41

+1
The BOSS lu bir metal gear a sadece ALLAH derim. kojima nın önceden yaptığı bir ropörtajın da metal gear oyununun aynen final fantasy gibi sürekli yapılması ve farklı karakterle le devam etme isteğini belirtmişti.snake ile başlayan raiden la devam eden şimdide the boss la düşünülen seri yavaş yavaş tamda kojimanın istediği yönde devam ediyor.belki ileride roy campell i veya meryl vs. vs. metal gear duyurulursa şaşırmam.

BSC Misafiri

3.9.2012 20:23:34

+1
Müthiş olur CQC olayının mucidi kadın. The boss & cobra unit... sorrow fear the end fury pain bu adamlardan ne senaryo çıkar var ya.. İşini biliyor bu adam.

KillerGhost

3.9.2012 19:45:00

0
Gamerasi Katılıyorum

gamerasi

3.9.2012 19:40:09

0
En karizma bayan karakter. Umarım gerçeğe dönüşür de, biz de The Boss olarak oynarız...

teqnyc

3.9.2012 17:58:16

+2
the boss candır :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Ground Zeroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız