Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knights of the Old Republic'in remake sürümünden sevindiren haber: Geliştirilme aşamasında!

 
 
Oyun dünyasında büyük yer edinen Knights of the Old Republic oyununun yeniden yapım sürümü için oyuncuları heyecanlandıran haber geldi. 2021 yılı içerisinde remake sürümünün geliştirildiği duyurulan ancak yıllar geçtikçe iptal edilme ihtimalinin yükseldiği projenin hala geliştirilme aşamasında olduğu bildirildi.
 
Yakın tarihli rapor oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu öne sürüyor
 
 
 
Embracer Group tarafından yayınlanan yakın tarihli bir raporda uzun zamandır haber alınamayan Knights of the Old Republic'in remake sürümünün hala geliştirilme aşamasında olduğu belirtiliyor. Rapor içerisinde "24 Mayıs 2023 itibarıyla" hem çıkış yapan hem de geliştirilme aşamasında olan oyunlar listeleniyor. Bu liste içerisinde Tomb Raider (Adı henüz belli değil), Warhammaer 40,000: Space Marine II, Remnant 2, Ride 5 ve Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake gibi oyunlar yer alıyor.
 
Rapor ayrıca remake sürümünün PC ve PlayStation 5 platformlarına geleceğini bildiriyor. Şu anda bu proje rapora göre "dahili" bir stüdyo tarafından geliştiriliyor.
 
Rapor ile beraber ihtimaller daha da yükseliyor ve böylece yeniden yapım sürümünün hala geliştirilme aşamasında olduğunu öğreniyoruz. Peki siz bu gelişme hakkında neler düşünüyorsunuz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Knights of the Old Republic remake
Little Friends: Puppy Island gerçekçi köpek yetiştirme deneyimi sunmayı hedefliyor Sony tarafından tanıtılan Project Q cihazının pil ömrü kullanıcıları endişelendiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız