Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kış Sezonu Turnuvası Heyecanı 8 Aralık’ta Başlıyor


     Tüm dünyayı kasıp kavuran online oyun, League of Legends 2013 yılı boyunca gerçekleşecek turnuva ve etkinliklerdeki büyük ödüllerle Türk oyuncularını coşturacağa benziyor. 26.500 TL’lik para ödülünün yanı sıra ASUS ve Logitech’in vereceği ekstra hediyelerle birlikte toplamda 40.000 TL civarında ödül Kış Sezonu Turnuvası ile sahiplerini bulacak.

     Kayıtlar için son gün 7 Aralık!

     League of Legends’ın Adalet Meydanları’nda tüm hünerlerini sergilemek isteyen oyuncular için büyük ödüllü turnuvaya son kayıt 7 Aralık. Turnuvanın elemeleri ise Türkiye’nin farklı illerinde 8-9 Aralık tarihlerinde başlayacak. İlk olarak İstanbul, Bursa ve Ankara’da 8-9 Aralık’ta başlayan elemeler; İzmir, Eskişehir, Adana ve Mersin’de 15-16 Aralık’ta devam edecek. 22-23 Aralık’taki bölge finallerinin ardından oyuncular, 19-20 Ocak’taki kış sezonu turnuvasının büyük finalinde 200 bin RP ve 40.000 TL’lik ödüller için yarışacak.

     Turnuvalara katılmak için http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3283 adresindeki yönlendirmeleri takip edebilir ve turnuva noktalarını öğrenebilirsiniz..
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Valve, 3 Yeni Domain Satın Aldı Company Of Heroes Filminin Fragmanı Yayımlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız