Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

King’s Bounty 2 PS5 ve Xbox Series Konsollarına Çıkış Yaptı

 
 
Yayıncı PLAION ve geliştirici Fulqrum Games, King's Bounty II'nin PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini yayınladı. PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olan oyuncular ücretsiz yükseltme alacak ve kayıt dosyalarını aktarabilecek.
 
Yeni nesil konsollar hangi özelliklere sahip olacak?
 
 
Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Serisi sürümleri dinamik 4K çözünürlük desteğine (Xbox Series S'de mevcut değil), 60 FPS'lik bir performans moduna, daha hızlı yükleme sürelerine ve genel olarak geliştirilmiş performansa sahip. King's Bounty II ilk olarak 24 Ağustos 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Sıra tabanlı rol yapma oyunu türünün en önemli örneklerinden biri olan King's Bounty serisinin bu devam oyunu orijinal serinin DNA'sını koruyor. Oyunda aynı zamanda yeni bir hikaye, yeni fraksiyonlar, düşmanlar ve yeni özellikler yer alıyor. Şimdi ise oyun yeni nesil konsollara çıkışını gerçekleştiriyor.
 
Oyunda temelde üç ana kahramandan biri olarak oynuyor. Bu karakterlerle beraber ihanet, liderlik ve fedakarlık ile örülü bir maceraya atılarak kendi ordunu kurabiliyorsun. Devam oyununda her kararın uzun vadeli sonuçları karşınıza çıkıyor. 
 
Yeni nesil konsol fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu King's Bounty II 1C Entertainment sıra tabanlı taktiksel PS4 Xbox One PC
Starfield, Çıkışıyla Beraber 1 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısına Ulaştı Mobil Oyun Final Fantasy 7 Ever Crisis'i PC'de 4K Olarak Oynayabilirsiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
King's Bounty II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız