Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdoms of Amalur'dan Senaryo Videosu

Oyunun geliştiricileri Amalur'u God of War ve Oblivion'un buluşması olarak nitelendiriyor
 
     The Elder Scrolls III: Morrowind ve The Elder Scrolls IV: Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston tarafından tasarlanan Kingdoms of Amalur: Reckoning'in senaryo videosu yayınlandı. Bu videoda oyundaki savaşçı sınıfları tanıma şansı yakalıyoruz.
 
     Birbirinden farklı 5 bölge, 4 oynanabilir ırk ve her birinde 22 yetenek olan 3 yetenek ağacına sahip olacak oyun 38 Studios ve Big Huge Games işbirliği ile geliştiriliyor. Electronic Arts'ın ise yayıncı olması sanırım projenin ciddiyetini gösteriyor.
 
    A Hero's Guide to Amalur adlı bu videoda oyundaki savaşçı sınıflarımızı ve özelliklerini görüyoruz. Kısaca bahsetmek gerekirse bu sınıfların özellikleri şöyle:
 
    The Travelers hırsızlık konusunda uzman olacaklar. Bu sınıfı seçerseniz kasaları kolaylıkla açabilir, düşmanlara sezdirmeden gizlice onlara yaklaşabilirsiniz.  The Scholia Arcana ise oyunun büyücü sınıfı olacak. Simya üzerinde çalışan ve düşmanlarını büyü ile öldürme konusunda hayli etkili olan bu sınıf oyuncuların favorilerinden birisi olabilir. The Warsworn ise savaşçı ve soylu bir sınıf. Kılıcını oldukça iyi bir şekilde kullanan bu sınıf yakın dövüş severler için oldukça uygun olacaktır.

    Oyunun başında ölümden döneceğimizi ve boş bir zihinle oyuna başlayacağımızı da hatırlatalım. Karakterinizi şekillendirmek tamamen sizin elinizde olacak.  Aşağıdaki oynatıcıdan yeni videoyu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
Crysis'in Xbox 360 Sürümünden Oynanış Videosu Star Wars: The Old Republic'i Oynamak Kaç Para?

Hakimichi-kun

25.9.2011 02:05:45

0
Uzaklardan bir fable kokusu geliyor burnuma.. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız