Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdoms of Amalur: Reckoning'den Yeni Görseller


     Electronic Arts'ın 2012'nin başına gün verdiği RPG oyunu Kingdoms of Amalur: Reckoning'den yeni ekran görüntüleri yayınlandı. 
 
     Yayınlanan ekran görüntülerinde karakterlerimizde görkemli zırhları görebiliyoruz. Karakterlerin kullandıkları yetenekler ve bazı düşmanlar da görüntülerde karşımıza çıkıyor. Oyunun Xbox 360 sürümüne ait olan bu görüntülerde çevre yapısı da güzel gözüküyor.
 
     Yayınlanan 9 adet ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
Saints Row: The Third'de Ön Siparişler İyi Gidiyor Ace Online'a Yeni Güncelleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaselvuz

6.11.2011 21:47:17

0
orfur'a ve RedTurkei'ye katılıyorum benim ingilizcem dili en kompleks kullanan oyunları bile anlayabileceğim seviyede ama rpg oyunun dilini anlamıyorsan o oyuna siteler 100 üzerinden 200 verse nafile rpg severlere tavsiyem cümle yapısını öğrensinler ve yanlarında mutlaka sözlük bulundursunlar böylece rpg oyunlarındaki derin dünyayı keşfedebilirler ve oyundan daha çok zevk alırlar

orfur

6.11.2011 13:37:16

0
Belkide Rpg lerin derin ingilizce istedinden dolayıdır her oyun ingilizce oynanabilir ama rpg de ana dilin olmayınca neyi seçiceni nasıl seciceni gibi derinliklere dalamıyor zevk almıyorsun

RedTurkei

6.11.2011 11:25:55

0
Derin sessiz sedasız geliyor ama görseller fırtına koparacak kadar güzel gözüküyor. Boss modellemelerini çok beğendim işin içine güzel bir hikayede katılırsa bu oyun iyi olacak.. Türkiyede rpg neden tutmaz onuda anlamış değilim.. halbuki insanı oyun oynadığını unutturan tek tarzdır benim için..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız