Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Online 19 Aralık'ta Açılıyor


     NTT Game tarafından hazırlanan MMO-RPG oyunu Kingdom Online, beta sürümüyle ilk kez, GameX’te oyun severlerle buluşmuş ve büyük ilgi görmüştü. Kingdom Online tam sürümün resmi başlangıcı 19 Aralık’ta saat 15:00’te yapılıyor. Açılışa özel düzenlenen etkinliklerle oyunseverler birçok oyun içi hediyenin yanında Gaming Laptop ve Gaming Klavye kazanma fırsatına erişiyor.

     Online oyunların Türkiye’deki yaşayan efsanesi Knight Online’ın Global Yayıncı Kuruluşu NTT Game tarafından tamamen Türkçe olarak hazırlanan Kingdom Online’nın resmi açılışı, oyun severler tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Kingdom Online, başarı ve gücün sadece eşya toplama, tecrübe ve para kazanma ile elde edilmediği, zirvede yer almak isteyenlerin topluluk içinde kendisini ispat ederek, onurlu bir savaşçı olduğunu herkese gösterebileceği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

     Ortaçağ kapılarının aralandığı bu yepyeni bir dünyayı keşfetmeye, harita üzerindeki bölgeni genişleterek, bölge savaşı taktiklerini geliştirerek, kombo, çift beceri ve Ere taşlarıyla gücünü arttırarak, kalelerinle kıtaya hükmetmek, birliklerini oluşturup düşmanlarına saldırmak için hazır ol!
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdom Online NTT Games MMO RPG Aksiyon Ücretsiz
GTA 5'in Senaryo DLC'sinde Franklin'in Olacağı Kesinleşti Resident Evil: Revelation 2'nin Bölüm Tasarımcısı Shinji Mikami
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.12.2014 10:51:59

0
ilk defa bir oyuna çöp denmesine katılıyorum. yeşilışıktan çıkmayı başarırsa da steam'e bir sürü velet dolacak bir de.

einhander

18.12.2014 17:36:18

0
çöp

simbolmina

18.12.2014 17:24:05

0
Şeytan diyor başla buna karakter, eşya sat. Ko'nun laciverdi olacaktır nihayetinde ama vakit ve emek de değerli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız