Kingdom Online 19 Aralık'ta Açılıyor

Alkan Adakaner


     NTT Game tarafından hazırlanan MMO-RPG oyunu Kingdom Online, beta sürümüyle ilk kez, GameX’te oyun severlerle buluşmuş ve büyük ilgi görmüştü. Kingdom Online tam sürümün resmi başlangıcı 19 Aralık’ta saat 15:00’te yapılıyor. Açılışa özel düzenlenen etkinliklerle oyunseverler birçok oyun içi hediyenin yanında Gaming Laptop ve Gaming Klavye kazanma fırsatına erişiyor.

     Online oyunların Türkiye’deki yaşayan efsanesi Knight Online’ın Global Yayıncı Kuruluşu NTT Game tarafından tamamen Türkçe olarak hazırlanan Kingdom Online’nın resmi açılışı, oyun severler tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Kingdom Online, başarı ve gücün sadece eşya toplama, tecrübe ve para kazanma ile elde edilmediği, zirvede yer almak isteyenlerin topluluk içinde kendisini ispat ederek, onurlu bir savaşçı olduğunu herkese gösterebileceği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

     Ortaçağ kapılarının aralandığı bu yepyeni bir dünyayı keşfetmeye, harita üzerindeki bölgeni genişleterek, bölge savaşı taktiklerini geliştirerek, kombo, çift beceri ve Ere taşlarıyla gücünü arttırarak, kalelerinle kıtaya hükmetmek, birliklerini oluşturup düşmanlarına saldırmak için hazır ol!
 
Basın Bülteni