Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

King Arthur II Duyuruldu + İlk Video ve Görüntüler

Videoda görülen karanlık silüet, Kral Arthur olabilir.

 
    Paradox az önce King Arthur serisinin yeni yapımını yani King Arthur II duyurusunu gerçekleştirdi. Daha önce Ocak ayında 7 oyun duyuracağını belirten Paradox, sözünü yerine getirmeye başlamışa benziyor.
 
    RPG ve RTS kategorilerinin harmanlanmış halini sunacak olan King Arthur II, karanlık ve fantastik bir temaya sahip olacak. Krallığı yaratıklar tarafından istila edilen Kral Arthur'un hikayesine fantastik bir bakış açısı kazandıracak olan oyunda daha büyük savaşlar ve daha güçlü düşmanlar bizi bekliyor. Yeni ve geniş kamera kontrol seçenekleri, geliştirilmiş animasyonlar ve tatmin edici eğitim öğeleri ile King Arthur II, PC oyuncularını sevindirecek gibi duruyor.
 
     Yapımcılığını Neocore Games'in üstlendiği oyunun yayıncılığını Paradox yapacak. Henüz çıkış tarihi verilmeyen yapım için ilk video yayınlandı. Bu videoya buraya tıklayarak ulaşabileceğinizi söylerken oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerine aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz: 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
King Arthur II RTS Paradox Interactive Neocore Games PC RPG duyuru ilk video ekran görüntüleri detaylar
The Last Story'nin TV Reklamı Yayınlandı Dead Space 2, 'Sadece' Almanya'da Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
King Arthur II
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız