Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinect Adaptörü Xbox One X için Ücretsiz Olmayacak

 
   Microsoft, Kinect adaptörünün Xbox One X için ücretsiz olmayacağını doğruladı.

   Geçtiğimiz sene Xbox One S çıktığında Kinect'i kullanabilmek için Kinect adaptörü gerekiyordu ve Microsoft Xbox One S alan orijinal Xbox One sahiplerine ücretsiz Kinect adaptörü vermişti. Ancak bu kampanya Xbox One X'te devam etmeyecek.
 
   Twitter üzerinden bir kullanıcın sorduğu "Microsoft, Xbox One S'te olduğu gibi Xbox One X için de ücretsiz Kinect adaptörü verecek mi?" sorusuna Xbox oyun pazarlama kısmının başında bulunan Aaron Greenberg olumsuz bir yanıt verdi: "Xbox One S'in çıkışından sonra geçen yıl bir süre ücretsiz adaptör sağlamıştık ancak o program sona erdi." 
 
   Orijinal Xbox One 2013 yılında Kinect 2.0 ile birlikte piyasaya çıkmıştı. Bir süre sonra Microsoft Kinect içermeyen Xbox One satmaya başladı ve bazı Kinect yazılımlarının desteğini sonlandırdı. Xbox One X için Kinect adaptörü Microsoft Store ve diğer elektronik satış mağazalarında $39.99 fiyat ile ulaşılabilir durumda.
 
   Xbox One X 7 Kasım'da $499 fiyat ile çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Tekken 7'nin Satışları İki Milyonun Üzerinde The Elder Scrolls Online Clockwork City Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HHarunTasar

11.10.2017 20:36:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio E3 2018 de görüşelim.
siz oyun duyurana E3 2018 bekleyene kadar Sony 2 playformda çoşturuyor E3 de oyun duyuruyor yetmiyor birde Playstation Experince de oyun duyuruyor Microsoft ne yapıyor hiç bir şey Artık suyu çıkan Halo mu duyuracaklar yoksa her yıl çıkan cılkı çıkan kalitesini öldürdükleri Forza mı? Yoksa Scalebound da yaptıkları gibi yeni bi oyun duyurup iptal mi edecek yada sonunda crackdown 3'ü çıkarabilecekrini duyuracaklardır. hani bi türlü çıkamayan çıksada rezalet olan şu oyun Daha Nioh yada Nier automata'ya sahip olmayan Sony Exc'si değil bu oyunlar ama firmalar o kadar soğuk ki Microsofta kimse çalışmak istemiyor.

BSC Misafiri

11.10.2017 14:25:10

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio E3 2018 de görüşelim
E3 2013'ten beri görüşelim diyorsunuz birşey göremedik. Eriyen seriler, iptal edilen oyunlar gördük... Düzgün bir exc oyun yapmak 3-5 yıl sürüyor. Xbox'ta stüdyo da yok... O yüzden bir mucize olmaz. Aynı 2013 yılındaki gibi xbox oyun yapana kadar God of War, Death Stranding, The Last of Us 2 çoktan çıkıp jenerasyona noktayı koyar, üstüne PS5 gelir.

Project Scorpio

11.10.2017 11:22:53

0
E3 2018 de görüşelim.

Drima

11.10.2017 10:55:57

0
Millet bir atılım bekliyor yeni exc, daha kaliteli üyelikle gelen oyunlar gibi.. Böyle davranmaya devam Microsoft, tebrikler.

St Batuhan

11.10.2017 10:06:12

0
Adaptörün fiyatı 40 dolar :o
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız