Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killzone: Shadow Fall'daki Her Karakter En Az 40.000 Poligon Kullanılarak Oluşturulmuş


    Game Developers Conference sonrasında oyun sektörüyle ilgili daha çok teknik detaylara erişme fırsatı bulduk. Killzone: Shadow Fall da bunlardan birisi oldu. Guerrilla Games'in düzenlediği mini bir konferansta yeni nesil Killzone'un teknik detayları paylaşıldı
 
    Yapılan açıklamalara göre Killzone: Shadow Fall'daki her bölüm, Killzone 3 bölümlerine nazaran 10-100 kat aralığında daha geniş alana sahip. Belirtilenlere göre her bölümde 200 adet statik ışıklandırma kullanıldı. Oyunun en geniş haritasının ise 8 kilometre olduğu belirtiliyor.
 
    Karakter ve binalara geldiğimizde ise, oyundaki her karakter, en az 40.000 poligon kullanılarak oluşturuldu. Daha önce böyle bir veriye sahiptik fakat bunun sadece ana karakterlere ait olduğu düşünülüyordu. Oyundaki binaların toplamında ise 683.334 adet blok parçaları kullanıldı.
  
    Poligon açısından bazı örnekler vermek gerekirse The Order: 1886'nın ve Star Citizen'in ana karakterleri, 100.000 poligon kullanılarak oluşturuluyor. Bu, gelecekte ne kadar detaylı karakter modellemeleri görebileceğimizin bir göstergesi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Guerilla Playstation 4 Sony Killzone shadow fall FPS
Metal Gear Solid: Ground Zeroes, Hız Rekortmenlerine Yeni Bir Kaynak Oldu The Order: 1886'nın Yapımı 2011'de Başlamış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.3.2014 15:52:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri The Order 1886, infamous second son, Killzone Shadow Fall, MGS en üstün teknikleri kullanan Next gen oyunlar. Hepsi türünde en iyisi harika görünüyor.
listeden o killzone u çıkartırsan söylediklerin doğru olur

Project Scorpio

24.3.2014 11:18:41

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri The Order 1886, infamous second son, Killzone Shadow Fall, MGS en üstün teknikleri kullanan Next gen oyunlar. Hepsi türünde en iyisi harika görünüyor.
Sen oyun görmemişsin misafir Ryse oyna da gözlerin bayram etsin.

BSC Misafiri

24.3.2014 10:55:26

0
Sevgili Guerrilla games iyisiniz hoşsunuz ama o ilk E3 te gösterdiğiniz Shadow Fall grafiklerini kıstıktan sonra poligon moligon yok efendim aslında şöyle teknik detayları var muhabetleri biz gerçek oyunculara yemez gülüm. Önce adam olunda söz ile filiyatınız bir olsun sonra eüeü diye geveleme gereği duymayın.

BSC Misafiri

23.3.2014 21:06:43

0
The Order 1886, infamous second son, Killzone Shadow Fall, MGS en üstün teknikleri kullanan Next gen oyunlar. Hepsi türünde en iyisi harika görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone: Shadow Fall
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız