Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killer is Dead'in Konusunun Merkezinde Aşk Var

Katilimiz ana silahı bir Katana olacak

     No More Heroes serisinin yaratıcısı olan Grasshopper Manufacture'ın yeni oyunu Killer is Dead kısa bir süre önce duyurulmuştu. 2013 yılında piyasaya çıkacağı açıklanan bu oyuna ait yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.
 
      Açıklamalara göre ana karakterimiz iş dünyasında (öldürme işi) "Cellat" olarak biliniyormuş. İlk açıklamalarda bir suikastçiyi durduracağımız söylenmişti, ama görünen o ki aslında suikastçi biziz, hatta en üst düzey suikastçilerden biriyiz.
 
     Geçen yıl Bahar mevsiminde geliştirilmeye başlanan oyunun senaryosu tamamlanmış durumda, ama Grasshopper henüz tam anlamıyla oyunu geliştirmeye başlamamış görünüyor. Muhtemelen Lollipop Chainsaw sonrasında bu oyun üzerinde büyük bir ekip çalışacak.
 
      Killer is Dead'in ana teması ise 3 temel öğeye dayanıyor. Bunlar "Ay, Yeryüzü ve Aşk". Bu üç öğeden "Ay ve Yeryüzü" bir bakıma iki karşıt tarafı simgeliyor. Söylenenlere göre düşmanlarımız sadece ay çıktığında saldırıya geçecekler.

      Aşk ise ana karakterimizin savaşma nedeni olarak görülüyor. "Birisini ne kadar koruyabilirsiniz" fikri oyunun merkezindeymiş. Anlaşılan sevdiğimiz kişiyi ay ile birlikte ortaya çıkan düşmanlara karşı koruyacağız. Kurt adamlarla karşılaşır mıyız? Bunu şu an bilemiyoruz.
 
     Şu an için Playstation 3 ve Xbox 360 için duyurulan Killer is Dead diğer Grasshopper Manufacture oyunları gibi oldukça ilgi çekici olacak gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Grasshopper Goichi Suda Killer is Dead Kadokawa Games ps3 xbox 360
Fable'ın Kitabı Hazırlanıyor John Romero'nun FPS'sinden Ayrıntılar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

almila1299

6.4.2012 15:12:47

0
seneryoyu oyuna uyarlayabilirlerse efsane bi oyun gelecek gibi.

einhander

6.4.2012 09:23:46

0
senaryo ve fıkır ıcın baya kafa yormus adamlar sanırım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killer is Dead
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız