Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Romero'nun FPS'sinden Ayrıntılar

Romero'dan Quake tadında hızlı oynanışa sahip, MMO özelliklerine sahip bir oyun bekliyoruz.
 
      John Romero, yapacağını duyurduğu FPS oyunuyla ilgili yeni ayrıntılar paylaştı. Eğer hatırlamayanlar varsa öncelikle Romero'nun kim olduğunu açıklayalım. Kendisi id Software'in kurucularından biri ve Quake, Doom ile Wolfenstein gibi mihenk taşı oyunlarda emeği geçmiş bir programcı. Şu an Loot Drop'da CEO'luk yapıyor ve sosyal oyunlar geliştiriyor.
 
     Söylediğine göre geliştireceği FPS oyunu ilk olarak PC'ye çıkacakmış. Tasarımları yapılmış ve oyunun tarzı belirlenmiş fakat şimdilik bunları bizlerle paylaşmak istemiyor. Oyunun MMO tadında olacağı söyleniyor ve bu türde farklılık yaratacakmış. MMO tarzında olduğu için de oyuncuların karakterleri sürekli kalıcı olacak ve seviye aldıkça ilerleme kaydedecek.
 
     Verilen ipuçları arasında oyunun şimdiki çoğu oyundan daha hızlı bir oynanışa sahip olacağı, eski tarz değil de modern FPS'lerden biri olacağı gibi bilgiler bulunuyor. Oyun hakkındaki son açıklamaları ise şöyle:
 
     "Yeni shooter'lardaki hareket tipleri artık hep konsollara özel yapılıyor çünkü orda yeterince hızlı oynayamıyorsunuz ve bu nedenle oyuncu hızlı bir şekilde hareket edemiyorsa orada tasarım olarak farklı etkenler kullanmanız gerekiyor. Fakat ben PC'de fare ve klavye tipi bir oyuncuyum. 180 derecelik ani dönüşleri, hızlı nişan almayı, ateş etmeyi ve hareket etmeyi seviyorum."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
John Romero id Software FPS Loot Drop
Killer is Dead'in Konusunun Merkezinde Aşk Var The Witcher için Dijital Çizgi Roman Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

7.4.2012 08:00:30

0
Daikatana faciası nedir beyler biriniz açıklarsa güzel olur

Stygián

6.4.2012 17:53:19

0
Daikatana 2 çıksın da iki kurbağa vuralım.Özledik...

iDNZCLK

6.4.2012 15:06:34

0
Oyun dünyasını büyük beklentilere sokup hatta gazete reklamlarında siz benim fahişem olucaksınız diyip Daikatana gibi felaketle tanıştırdı bizi sevmiyoruz seni romero kimse sevmiyor seni

musAKka

6.4.2012 12:06:48

+1
Aslında John Romero bu yukarıda sayılan oyunlardan daha çok Daikatana felaketi ile ün yapmış biridir. Aradan 13 sene geçmesine rağmen insan irkiliyor. Herhangi biri yeni oyunu için ayrıntılı bilgi verebilir, bizi heyecanlandırır. Ama söz konusu John Romero'nun açıklaması olunca daha çok hayal kırıklığı görüyorum. Belki geçmişinden ders çıkarmıştır, bir umut...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız