Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kevin Smith, Green Hornet Animasyonunun İlk Sezon Hikayesinin Bittiğini Açıkladı

 
1936 yılında George W. Trendle ve Fran Striker tarafından yaratılan The Green Hornet ya da Türkçesi ile Yeşil Yaban Arısı'nın animasyon dizi uyarlaması geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. 
 
Dizinin başındaki isim Kevin Smith ise dizi ile ilgili bir gelişme paylaştı. Twitter'daki paylaşımına göre dizinin ilk sezon hikayesinin taslağı hazır. Yazdığına göre animasyon özgün bir tarza sahip olacakken bir yandan da Batman: The Animated Series'i andıracak.
 
Hikaye bu sefer günümüze göre uyarlanacak ancak küçük bir değişiklik ile. Bu animasyon, orijinal Green Hornet'in oğlu ile Kato'nun kızına odaklanan bir hikayeye sahip olacak. Şimdilik başka bir detay ne yazık ki bilinmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri green hornet dizi kevin smith ne zaman detaylar
İlk Dune Filminin Başrolü, Yeniden Uyarlamanın Film Değil Dizi Olması Gerektiğini Düşünüyor Spider-Verse'te Peter Parker'ı Seslendiren Jake Johnson, Karakterin Devam Filminde Dönmesini Umuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız