Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kendi Dünyasında Minik Bir Oyuncu


 
    Oyuncu olmak nedir? Bazıları için belli bir konsolun hayranı olmaktır. Bazılarına göre ise "hardcore" olarak tabir edilen gruba girmektir veya belli bir türü sevmektir. Başkalarını oyundan anlamamakla veya daha az bilmekle suçlamak (sanki suçmuş gibi) gibi şeylerle sık sık karşılaşıyoruz.
 
    Yukarıdaki fotoğraftaki minik ise bir markette kulaklıklarını takıp Nintendo DS oynuyor. Sanki diğer oyuncuların bütün tartışmalarını duymak istemiyor ve kendi dünyasında, kendince eğlenmek istiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo ds Oyuncu Oyun
Marvel vs. Capcom 3'e Demo Çıkmayacak Back to the Future'un İlk Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

11.12.2010 15:32:49

0
" Başkalarını oyundan anlamamakla veya daha az bilmekle suçlamak (sanki suçmuş gibi) gibi şeylerle sık sık karşılaşıyoruz." Bunlara kimsenin bir şey dediği yok,genelde bu sözün söylendiği kişiler hem anlamayıp (suç değil bu) hem de anlıyormuş gibi gelip burada yorum yapmak kesin sözler söyleyenler (bu hata işte)..DS'in yaş aralığı oldukça fazla ayrıca bayağı bir fotoğraf bulunur hem bu yaşlardan çocuklar hem büyükler oynarken..

gunescan

24.11.2010 00:13:20

0
" Başkalarını oyundan anlamamakla veya daha az bilmekle suçlamak (sanki suçmuş gibi) gibi şeylerle sık sık karşılaşıyoruz." Çok iyi demişsin dostum.

laserion

24.11.2010 00:11:50

0
Malesef yeni nesil eski nesile oranla daha şiddete eğilimli şeylerden hoşlanıyor hep benzer tarzda oyunları seviyorlar Bulmaca(Puzzle), Macera ve genelde konu olarak çok güzel ama şiddet içermeyen oyunlar şimdiki neslin pekte ilgisini çekmiyor malesef bu tarz oyunlarında gelişimine engel görüyorum bu durumu.

BSC Misafiri

23.11.2010 23:01:42

0
O kulaklıktan bir tane de ben alayım, hiçbir kendini beğenmiş oyuncunun sesini geçirmeyenden olsun...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo DSi
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız