Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kate Bishop 8 Aralık'ta Marvel's Avengers'a Katılıyor

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos Montreal, 8 Aralık'ta  Kate Bishop'ın Marvel's Avengers oyunundaki savaşa katılacağını duyurdu.
 
Kate Bishop oyunun hikayesini kaldığı yerden devam ettirecek ve beraberinde yeni görevler, yetenekler, silahlar, düşmanlar ve daha fazlasını oyuna ücretsiz olarak ekleyecek.
 
Kate Bishop, Marvel's Avengers için planlanan çıkış sonrası ücretsiz indirilebilir içerik karakterlerinden ilki. İkincisi ise Hawkeye ve 2021'in başlarında gelecek. Toplamda dört adet ücretsiz indirilebilir içerik karakteri planlanıyor. PlayStation kullanıcılarına bunlara ek olarak özel Spider-Man sunulacak.
 
Marvel's Avengers'ın oyuncu sayısı çıkışından bu yana çok büyük oranda düştü. Geliştirici ekip bu içeriklerle birlikte tekrar oyuncuları oyuna geri getirmeyi umuyor.
 
Kate Bishop'ın tanıtıldığı 9 dakikalık videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
El Hijo: A Wild West Tale Aralık'ta PC ve Stadia için Çıkacak Nioh Collection için Ekran Görüntüleri ve Yükleme Sürelerini Gösteren Videolar Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tekel2000mavi

20.11.2020 11:13:24

0
Şu oyunda ki renk paleti nefret ettirdi

BSC Misafiri

19.11.2020 22:47:37

0
Oyun kırılmış korsanını indirmeye bile değmeyecek bir oyun . Potansiyelini yok ettiler. Oysa güzel görünen Kendi Avengers ekibini oluşturduğun ama izometrik kamera açısı olmayacak şeklinde, bir Marvel Ultimate Alliance yapısında olsaydı en basidinden ya da newyok haritası açık dünya şeklinde olabilir ve içinde batman arkham city - arkham knight tarzı görevlerle donatılabilirdi ki, Açık dünyada bu karakterlerle gezmek bile acayip keyif verebilir. Zira ne ironman ne de Hulkun oyunları meh'in ötesine gidemedi.

metOO93

19.11.2020 22:16:38

+1
Game awards da hiçbir kategoride aday gösterilmedi çok mutlu oldum. Azalarak bitmeleri dileğiyle.

Revrains

19.11.2020 21:29:58

0
Içinde pvp yok birsey yok en son 400 kişi oynuyordu abi biz beceremedik diyip oyunun sadece sunucularını açık tutup yılda 1 güncelleme verip başka oyun geliştirmeye başlamaları lazım bence

Hudson51

19.11.2020 20:49:24

0
Oyunu şu tarz bir şeyle çekip çevirmeleri imkansız. Square Enix'in Avengers ile yeni Destiny hayaliyle yola çıkması ve kursağına teker teker dizilmesini keyifle izliyorum.

RealArek

19.11.2020 19:56:43

0
Kate Bishop karakteri normalde ekimin ortalarında gelmesi lazımdı ama oynanışı güzel gibi oyundaki loot sistemi değişmesi lazım çok boş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız