Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kao the Kangaroo Geliştiricis Tate Multimedia Yayıncılık Alanını Genişletiyor

 
 
Kao the Kangaroo geliştiricisi Tate Multimedia, üçüncü taraf yayıncılığını genişlettiğini açıkladı. Tate Multimedia, halihazırda dünya çapında bir dizi duyurulmamış proje üzerinde çalışıyor. Ancak bu yıl yalnızca birkaç oyunun yayınlanması planlanıyor.
 
Tate Multimedia başkan yardımcısı Paul Leskowicz bir basın açıklamasında şunları söyledi: “İnişleri ve çıkışları biliyoruz. Geliştirici-yayıncı ilişkisinin her iki tarafındaki zorlukları da anlıyoruz. Şu an planladığımız şey, üçüncü taraflarla çalışmayı bir sonraki adıma taşıyor. Önümüzdeki aylarda ve yıllarda uzmanlığımızı birçok stüdyo ile paylaşacağız.
 
Bir bağımsız stüdyo için fikri mülkiyetin sahipliğini korumanın hem de nakit akışının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İş birlikçi yaklaşımımız sayesinde ortaklarımıza net bir finansal görünürlük ve rahatlık sağlayacağız." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo Tate Multimedia
NBA 2K23’ün Kapağında All-Star Oyuncu Devin Booker Olacak! Blade Assault, 30 Eylül'de Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız