Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KH Re: Coded'in İlk Oynanış Videosu


     Sora geri dönüyor.... Kingdom Hearts serisinin geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni oyunu Kingdom Hearts Re : Coded'in ilk oynanış videosu yayınlandı.
 
     Nintendo DS için özel olarak geliştirilen oyunun bu ilk oynanış videosunu açtığımda direk olarak eski anılarımın canlandığını söylemeliyim. Buunun en büyük nedenide tabi ki Traverse Town. İlk olarak birinci Kingdom Hearts oyununda ziyaret ettiğimiz Traverse Town'a Re Coded'te tekrar dönüyoruz. Traverse Town tema müziğininde duyulduğu tanıtım videosunda Sora, klasik kutuları parçalayarak ilerliyor.
 
      Videonun ilerleyen dakikalarında ise Heartless adlı düşmanlarımız ile karşılaşıyoruz. Savaş sisteminin serinin klasikleşen dinamiklerine sahip olduğunu da görüyoruz. Sol tarafta gene klasik menümüz yer alıyor. Ayrıca videoda Sora'nın levelinin 3 olduğuna bakacak olur ise Traverse Town'un gene ilk duraklarımızdan biri olduğunu çıkarabiliriz.
 
     Hikaye olarakta oldukça merak ettiğimiz Kingdom Hearts Re: Coded'in bu ilk oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kingdom Hearts Re Coded DS Nintendo DS Tetsuya Nomura Square Enix
Assassin's Creed 3'te Yeni Bir Karakter Olacak Driver: San Francisco için DLC Planı Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts Re: Coded
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız