Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KH Re:Coded'da da 'Gizli' Sahne Olacak


 
http://dualshockers.com/wp-content/uploads/2010/08/kingdomhearts_recoded_logo.jpg
 
    Kingdom Hearts hayranları her oyunda, oyun sonlarına sıkıştırılmış gizli filmler olduğunu hatırlayacaklardır. Bu gizli filmler bundan önceki Kingdom Hearts'larda belirli kriterler yerine getirildiğinde oyunun sonunda izlenebiliyordu. Tetsuya Nomura'dan gelen açıklamaya göre Kingdom Hearts Re: Coded da bu gizli filmlerden nasibini alacak ama ufak bir farklılık dışında. Bu sefer Re: Coded'da gizli bir 'sahne' olacak. 

    "Sanırım 'gizli' bir kısım olacağı fikri herkesin aklında." diyen Nomura, " Bu sefer filmden veya bir olaydan çok gizli bir 'konuşma' olacağını söyleyebilirim." şelinde konuştu. Nomura bu konuşmanın, gelecekteki önemli meseleler ile ilgili olduğunu da sözlerine ekledi. 
 
     Henüz Amerika veya Avrupa çıkış tarihi verilmeyen Kingdom Hearts Re:coded, Japonya için çıkışını bu Perşembe yapıyor. Artık çok geçmeden çıkış tarihi verilmesini umuyoruz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kingdom Hearts Re Coded DS Nintendo DS Tetsuya Nomura Square Enix
LittleBigPlanet 2 2011'e Ertelendi, Çünkü... NBA Jam'de Politikacılar da Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts Re: Coded
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız