Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Wick'in Yönetmeni, Marvel'ın Blade Filmini Yönetmek İstediğini Söyledi

 
Son zamanların en popüler film serilerinden biri olan John Wick'in yönetmeni Chad Stahelski, yönetmek istediği filmi açıkladı.
 
geçtiğimiz gün comicbook.com'un bir röportajına katılan isim Chad Stahelski, yöneltilen bir soru üzerine Marvel'ın vampir avcısı karakteri Blade'in filmini yönetmek istediğini açıkladı.
 
Wesley Snipes'ın 1998'de yayınlanan filmi üzerine geçtiğimiz sene Marvel, Blade filmini yeniden çekeceğini açıklamıştı. Filmin başrolünde de başarılı oyuncu Mahershala Ali bulunuyor. Ancak filmin yönetmeni hala belli değil. Chad Stahelski'nin seçilmesi durumunda kaliteli bir aksiyon filmi izleyebiliriz.
 
Mahershala Ali'nin oynayacağı Blade filminin vizyon tarihi henüz bilinmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi blade Chad Stahelski
The Boys'ta Homelander'ı Oynayan Aktör, Wolverine'i Oynamak İstediğini Söyledi Obi-Wan Kenobi Dizisi Sadece 1 Sezon Sürecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.8.2020 20:45:30

0
Aga bu john wick'in yönetmeni de herşeyi yapmak istiyor. Onu yöneticem, bunu yöneticem, devlet verin arada da onu yöneteyim. John wick 1 güzeldi de filmlerin kalitesi 2 ve 3'te sırayla rezelate döndü. Blade'in sağlam filmlerini görmek isterim Blade 2 gibi misal ama bu abi yapmasın. Blade çöllere düşüyor vampir kralı ile çöllerde görüşüyor falan yok yemez

Hudson51

22.8.2020 19:07:15

0
Harika bir seçim olur. En azından aksiyona doyarız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız