Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John David Washington, Marvel'ın Reed Richards Karakterini Oynamak İstiyor

 
Bildiğiniz gibi X-Men ve Fantastic Four'un film hakları Disney'e geçti. Filmlerin yeniden çekileceği belli oldu ve bu da karakterler için yeniden oyuncu seçileceği anlamına geliyor.
 
Bazı oyuncular da bu yeni roller için istekli olduğunu dile getiriyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan Tenet'in başrolü John David Washington, daha önce Marvel veya DC evreninde yer almak istediğini dile getirmişti. Şimdi de spesifik olarak Fantastic Four ekibinin üyesi olan Reed Richards karakterini oynamak istediğini söyledi.
 
Kendisi bu rol için seçilir mi bilmiyoruz, ancak karakteri layığıyla çok rahat bir şekilde oynayabileceğini biliyoruz. kendisi oldukça başarılı bir oyuncu. Ancak hayranların bu rol için en çok istediği isim John Krasinski.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi john david washington reed richards
BIG Clan, XANTARES İle Olan Sözleşmesini 2021 Yılının Sonuna Kadar Uzattığını Duyurdu Scream 5'in Çekimleri Başladı

RealArek

29.9.2020 11:49:34

+5
Şimdi ırkçı gibi olacak ama alakası yok zenci Batman yada zenci James Bond yapalım o zaman ilk oynamak istediğin karakteri bir incele neye benziyor nasıl bir şey ona bak eski filmlerini izle şuana kadar en iyi Reed Richards oynayan kişi Loan Gruffudd bence Black Panther için seçmelere girsin yeni Fantastik Dörtlü ve X Men filmleri Yenilmezler serisine bağlanınca çok güzel olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız