Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jet Set Radio'nun İlk İncelemeleri Yapıldı


     Bir Dreamcast klasiği olan Jet Set Radio'nun HD sürümü bildiğiniz üzere 18 Eylül'de çıkışını yapacak. Durum böyle olunca, çıkışına yaklaştığımız oyunun ilk incelemeleri de yavaş yavaş yapılıyor.
 
     Şu an için 6 önemli sitenin eleğinden geçmiş olan yapım, bazı sitelerden 10 üzerinden 9 gibi iyi puanlar almışken, bazı sitelerden ise 10 üzerinden 5 gibi puanlar almış. Yani inceleme puanlarında bir dengesizlik söz konusu. Bu durumda söyleyebileceğimiz en matıklı şey, deneyip kendi kararınızı vermeniz.
 
Eurogamer – 9/10
Polygon – 5/10
Games Radar – 4/5
Game Informer – 6.5/10
Official Xbox Magazine – 9/10
NowGamer – 9.0/10

Bu haberin bağlantısı
URL
Jet Set Radio sega graffiti dreamcast PC xbox live arcade ios android playstation network xbox 360 playstation 3 first reviews ilk incelemeler
"Activision, WoW'un Gelişimini Hiç Etkilemedi" Team Fortress 2, Cadılar Bayramına Hazırlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

12.9.2012 16:43:24

0
Şu zamana kadar oyun oynarım şu inceleme puanlarına bakıpda be oyun aldım nede oyun indirdim...Jet Set Radio ise Dreamcast'de adından çok söz ettiren 1 oyundu. Bu inceleyen ve puan veren dingillerin yaşı kaçdır , oyundan beklentisi nedir ,ruh durumu ne havadadır ,kriteri nedir ? 1 yada 2 adet gözlüklü yağlı ineğin puanına kaldıysa oyun dünyası hay haline...Polygon – 5/10 veren şahsın RE6ya Polygon – 10/10 verirse şaşırmam

Yesil Kabus

12.9.2012 14:31:17

0
Gerçekten bayağı dengisiz puanlar. Oyunu inceleyen ekiplerin (kişilerin) bakış açısı farklı olabilir. Bazıları yarım yamalak bir inceleme yapmış olabilirler de.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jet Set Radio ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız