Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jedi Sınıfı Savaş Alanına İniyor


 
     Sadece sinemanın değil oyun dünyasının da fenomenlerinden biri haline gelen Star Wars serisi bir çok farklı yapım ile karşımıza çıktı. Lego oyunları bile çıkan Star Wars serisine en iyi hayat veren firma ise şüphesiz Bioware firmasıdır. Son yıllarda yaptıkları oyunlar ile sektörün önde gelen firması haline gelen Bioware, özellikle Star Wars : Kotor ile büyük beğeni toplamıştı. Bu oyun çoğu kaynakta hala en iyi Star Wars oynu olarak kabul ediliyor. Tabi bu durum Bioware'ın sıradaki Star Wars oyunu olan Old Republic ile değişebilir.
 
     MMO ve Star Wars hayranlarının büyük sabırsızlıkla beklediği Old Republic için Jedi Knight sınıfı da olmak üzere bir çok sınıf açıklanmıştı. Bugün ise yeni bir açıklama yapan Bioware firması özelleştirilebilir karakter seçeneklerinin oldukça gelişmiş olacağı oyunda Jedi Knight sınıfının türlere ayrılacağını da duyurdu.
 
      Jedi sınıfını seçtiğinizde savunma özellikleri bir hayli güçlü olan Guardian veya iki ışın kılıcı kullanmayı öğrenebileceğiniz Sentinel sınıfını seçebileceksiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Yeni Mortal Kombat Taramaları = Yeni Karakterler FarmVille'deki Tarlanızı Zerg'ler İstila Ederse?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız