Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

James Mangold, İptal Edilen Sandman Dizisi Hakkında Konuştu

 
Öncesinde Vertigo, şimdi ise DC Black Label adı altında yayınlanan, Neil Gaiman'ın Sandman isimli çizgi roman serisinin şu sıralar Netflix tarafından bir dizisi yapım aşamasında. Daha önce birkaç kere de Sandman'in filmi veya dizisi yapılmak istenmiş, ancak her seferinde iptal edilmiş. 
 
Dizisini yapmak isteyenlerden biri de Logan'ın yönetmeni olan James Mangold. Geçtiğimiz günlerde röportaj veren James Mangold, HBO ile Sandman dizisi için anlaştığını, ancak Warner Bros.'taki olaylar yüzünden iptal edildiğini açıkladı.
 
James Mangold'dan önce Supernatural'ın yaratıcısı Eric Kripke yine bir dizi denemişti, ancak iptal edilmişti. Sonrasında ise Joseph Gordon-Levitt'in yönettiği ve Dream'i oynadığı uzun metrajlı bir film için görüşmelere başlandı, ancak o da iptal edildi.
 
Şu anda yapım aşamasında olan Sandman dizisi Netflix'te yayınlanacak. Neil Gaiman yapımcılığını, yaratıcılığını ise Allan Heinberg yapıyor. Umuyoruz ki çizgi romanın etkileyiciliğini diziyle de yansıtabilirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri sandman dream netflix neil gaiman dizi
Okami'nin Devam Oyununu Görme Şansımız Bir Hayli Yüksek Başrollerinde Keanu Reeves ve Alex Winter'ın Olduğu Bill And Ted 3'ten Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız