Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iwata: Wii U, Birden Fazla Kontroller Destekliyor

Wii U, özellikle kontrollerının kapasitesiyle oyun dünyasına büyük yenilik getirecek.

 
    Şimdiye dek Wii U'ya yalnızca tek bir Wii U tablet kontrollerı bağlı olabileceği biliniyordu ve bu durum epey eleştiri konusu olmuştu. Fakat Nintendo başkanı Satoru Iwata, bugün yaptığı bir açıklamayla birden fazla Wii U kontrollerının konsola bağlanabileceğini açıklayarak söylentilere son verdi.
 
     Daha önce Shigeru Miyamoto bile Wii U'nun tek bir tablet kontroller destekleyeceğini söylemişti. Bu konuda kafalar oldukça karışmıştı. Ama Iwata, soru işaretlerini bu açıklamasıyla silmiş oldu.
  
    Kapasitesi bakımından oldukça zengin görünen Wii U tablet kontrollerının tek başına satıldığında fiyatı ne kadar olur bilemeyiz ancak pahalı olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bu yüzden Nintendo'nun müşterilerine daha fazla Wii U tablet kontrollerı satın aldırmaktansa tek bir Wii U tablet kontroller ile oynanabilecek oyunları piyasaya süreceği düşünülmekte. Herkesin bütçesi yeni bir Wii U kontrollerı almaya yetmeyebilir çünkü. Mantıklı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak N-Europe Nintendo Wii U Konsol Console kontroller
Kinect'in Windows SDK'sı Yayınlandı BioShock: Infinite'i İkiye Ayıran Gruplar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız