Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak

 
 
It Takes Two ve daha fazlasıyla tanınan geliştirici stüdyosu Hazelight bir sonraki oyununu 2024 yılının sonlarında duyuracağını açıkladı. Resmi Twitter gönderisi ile beraber açıklanan bu detaylar ile beraber stüdyonun 10. yaşına gireceği ve Kasım ayı içerisinde yeni bir dönüm noktasına ulaşacağı aktarılıyor.
 
Yeni oyun duyurusu haberi Twitter üzerinden yayınlandı 
 
 
 
Gönderi içerisinde "Kasım ayında Hazelight'ın 10. yıl dönümünü kutlayacağız" ifadeleri yer alıyor. Aynı zamanda daha fazla duyurunun yıl dönümü ile beraber gelmesi planlanıyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay stüdyonun son oyunu "It Takes Two"nun ilk üç yılında 16 milyondan fazla sattığı ve 30 milyondan fazla kişi tarafından oynandığı bildirildi.
 
Hazelight, bugüne kadar çıkan iki oyunuyla bir hayli ön plana çıktı. Bu oyunlar arasında "It Takes Two" ve "A Way Out" yer alıyor. Oyunların genel yapısına bakacak olursak tek oyunculu değil de iki kişiyle oynayabileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla co-op macera deneyimi üzerinde oldukça usta olan bir stüdyo diyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.4.2024 13:50:59

0
it takes two muazzam bir başarı örneğiydi. doğal olarak çıta daha da yükseldi, umarım yine coop fikriyle yapılmış ancak oynanış ve anlatım olarak daha özgün ve farklı şeyler denedıkleri bir iş olur, takipteyiz.

Ömer Hayyam12

16.4.2024 21:06:49

0
Bir önceki oyunları gibi ciddi ve gerçekci bir oyun duyururlar umarım.

Hasanz0642

16.4.2024 20:13:54

0
Hadi bakalım

BSC Misafiri

16.4.2024 18:52:17

0
Merakla bekliyoruz abinin oyununu, çıkardıkları 3 oyunda birbirinden güzel helal olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız