Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Isaac Clarke'ın Muhteşem Atlayışı


 
     Sessiz sedasız çıkmasına rağmen tüm otoritelerden tam puan almayı başaran Dead Space, korku ve aksiyon öğelerini çok iyi bir şekilde harmanlamıştı. Bu öğeleri bir adım daha ileri götürmek isteyen Visceral Games, Dead Space 2 ile kalite çıtasını bir basamak daha yukaı taşıyacak gibi gözüküyor.
 
     Dead Space 2 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. EA Games tarafından yayınlanan bu tanıtım videosunda Isaac Clarke'ın küçük bir istasyondan ikinci oyunun geçeceği Sprwal şehrine doğru süzülüşünü görüyoruz. Oyunun bu kısmını daha önce Gamescom 2010 fuarında gösterilen oynanış kısımlarında da görmüştük.
 
     25 Ocak'ta çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ayrıca oyunun multiplayer kısmı için önemli bir detaya da yer verelim. Hatırlayacağınız gibi Visceral Games, oyunun çoklu oyuncu modlarının Eylül ayı içerisinde gösterileceğini açıklamışlardı. GT TV'den yapılan açıklama ile işte bu beklenen kısımların programın yarınki bölümünde gösterileceği açıklandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku
Nintendo'dan Özel Mario Logosu Lisansı Quantum Theory'nin Xbox 360 Demosu Gecikecek

On.E

10.9.2010 01:51:43

0
Valla stüdyonun en önemli iki ismi gidince DS serisinin geleceğinden şüphelenmiştim ama EA videolara bakarak inanılmaz iş çıkarmış özellikle Godfather II faciası ve Inferno'nun beklenildiği kadar sağlam olmaması güveni de azaltmıştı..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız