Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iron Man 2, Alpha Protocol'den Fazla Satmış

 
 
 
 
    Sega'nın mali raporu doğrultusunda Alpha Protocol ve Iron Man 2 satış rakamları ortaya çıktı. 28 Mayıs'da çıkışını yaptığında bekleneni veremeyen bir oyun olması nedeniyle hayal kırıklığı yaratan Alpha Protocol'ün 30 Haziran'a kadar olan süreç içerisinde 700.000 adet sattığı açıklandı. Alpha Protocol, Sega'nın bel bağladığı oyunların başında olduğu için bu rakam onlara yeterli gelmeyecektir. 

     İşin komik tarafı ise tam anlamıyla bir fiyasko olan Iron Man 2'nin tam 1.12 milyon adet satması oldu. Wii, DS, PSP, PS3 ve Xbox 360'a çıkışını yapan oyun yüzünden Sega, bu oyunun yapımcısı olan San Francisco şubesini kapatma kararı almıştı. Ancak gelin görün ki başarısız film oyunu uyarlamaları arasında en büyük örnek olarak gösterebilecek Iron Man 2, 1 milyondan fazla satmayı başarıyor.Gerçekten hayret verici. Buradan neden sürekli çizgi-roman, film veya anime oyunları yapılmaya çalışıldığını daha iyi anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
 
Examiner

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action adventure sega pc psp ps3 wii nintendo ds xbox 360 satış rakamları
FIFA 11'den Yeni Video ve Özellikler Ninja Theory, Devil May Cry 5'i Yapar Mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

30.7.2010 19:01:13

0
İçden Yanmalı BooM BooM Adam ,nasıl 1 milyon satış rakamı bulmuş ?Filmin 2.de kötuydu oyundan fazla 1 şey beklememek lazım ,Tükkan kapatıran 1 oyun kesin haberin aslında basım hatası var :D

Antrim

30.7.2010 18:45:32

0
mesala adam oyun almaya gidiyo diyelim alpha protocol u görüyor bu ne lan diyoo demir adamı ise çok seviyo hadi bunu alam:))

Doom

30.7.2010 17:15:43

0
1 milyon küçümsenecek bi rakam değil. Oyunu çoğu kişi beğenmemesine rağmen 1 milyon satması gerçekten ilginç.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Iron Man 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız