Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iron Harvest'ten Oynanış Videosu Geldi

 
Yayıncılığını Deep Silver'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise KING Art'ın yaptığı Iron Harvest oyununun çıkış tarihi, Gamescom 2019 açılış töreninde bir video ile duyurulmuştu. Duyuruya göre Iron Harvest'in; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 1 Eylül 2020'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Iron Harvest'in, 2Sk3tChy adlı YouTube kanalında oynanış videosu paylaşıldı. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Iron Harvest, 1. Dünya Savaşı'nın bitiminden hemen sonra, 1920 ve sonrasındaki yıllarda geçen, alternatif bir gerçeklikte, gerçek zamanlı strateji oyunudur. Modern bir Gerçek Zamanlı Strateji'den' ne beklediklerini büyük bir anket ile birlikte 15.000'den fazla Gerçek Zamanlı Strateji hayranına sorduk ve toplumumuzla sürekli iletişim halindeyiz. Amacımız, Gerçek Zamanlı Strateji severlerin istediği bir oyun yapmak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Iron Harvest strateji gerçek zamanlı strateji rts
StarLadder Major 2019'un 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Trine 4: The Nightmare Prince PAX West 2019 Oynanış Videosu

Gözükmezadam

30.8.2019 19:08:39

0
coh 1'e cok benziyor oynanış ve mekanikler.ben beğendim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Iron Harvest
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız