Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iron Harvest DLC'si Operation Eagle 28 Mayıs'ta Çıkıyor

 
1920 ve sonrasındaki alternatif gerçeklikte Büyük Savaş'ın hemen ardında geçen gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest'ın yeni indirilebilir içeriği Operation Eagle 28 Mayıs'ta çıkış yapacak.

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici KING Art, Operation Eagle için hikaye fragmanı yayınladı.

Operation Eagle içeriği:
 

Yeni Hikâye

Tamamen yeni Iron Harvest hikâyesini tek oyunculu ya da işbirliği modunda omuz omuza deneyimle. 25 dakikayı aşan yeni sinematiklere sahip 7 zorlayıcı görev ve bir sürü yeni müttefikle düşman da seni bekliyor.

Yeni Taraf: Usonia

Usonia Amerikan Birliği, Büyük Harp'ten uzak durarak Avrupa'nın eski seçkinleri tarafından fark edilmeden ekonomik ve askeri bir süper güç haline geldi. Usonia, herkese özgürlük ve adalet getirerek ezilenler için bir umut ışığına veya gücün cazibesine yenik düşerek demir bir yumrukla hüküm süren yeni bir imparatorluğa dönüşebilir. Eklenti, ve ABD'nin 1920+ uyarlaması olan yeni taraf "Usonia"yı içeriyor. Bu taraflara ait 30'dan fazla yeni piyade birliği, meka ve bina.

Yeni Birlik Türü: Hava Birlikleri!

Göklere çık ve bu taraflar için gelen yeni uçan birliklerle dünyayı fethet. Bu ilk uçan makineler arasında çok farklı araçlar var. Çevik hava motosikleti ve Usonia'lı kahraman Amiral Mason'ın devasa savaş gemisi gibi her arazide ilerleyebilen ve gökyüzünden yıkım yağdıran çok farklı araçlar. En cesur adamlar, düşman hattının gerisinde tehlikeli görevler gerçekleştiren paraşütçüler olur. Tüm Iron Harvest tarafları için gelen uçaksavar mekanikleriyle stratejilerini uyarla ve savunmanı hazırla!

 
Hikaye fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Iron Harvest strateji gerçek zamanlı strateji rts
Söylenti: Square Enix ile Team Ninja, Nioh Benzeri Final Fantasy Oyunu Üzerinde Çalışıyor Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator'a Resmi Multiplayer Desteği Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

25.5.2021 11:43:28

0
Düzgün bir ekran kartı alsam da başlasam bu oyuna

BSC Misafiri

24.5.2021 23:54:13

0
İngilizce bilen biri videoyu yorumlayabilir mi çok acemice komik gibi pasta fencer gibi ama oyun güzel denedim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Iron Harvest
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız