Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iron Harvest Açık Betası 30 Temmuz'da Başlıyor

 
Gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest 1 Eylül'de Türkçe arayüz ve altyazı seçeneğiyle PC için çıkışını gerçekleştirecek ve çıkışından önce oyunu bir kez daha deneme fırsatı bulacaksınız.

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici KING Art, Iron Harvest beta testinin 30 Temmuz'da başlayacağını duyurdu.
 
Beta hikaye modundan bazı görevler, 1v1, 2v2 ve 3v3 çok oyunculu modlar, Skirmish modu ve challenge haritaları içerecek ve Polonya, Saksonya ve Rusviet gruplarından herhangi biri olarak oynamanıza imkan sunacak.
 
Steam üzerinden herkes katılabilecek.

Iron Harvest, 1920 ve sonrasındaki alternatif gerçeklikte Büyük Savaş'ın hemen ardında geçen, gerçek zamanlı  strateji oyunu. Tek oyunculu modda, co-op harekatlarda ve savaş meydanındaki kıyasıya düellolarda dev dieselpunk makineleri kontrol etmenize olanak sağlayacak. Klasik gerçek zamanlı strateji oyunu hayranlarının uzun zamandır beklediği çoklu oyunculu oyuna moduna da sahip.

Skirmish moduoynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Iron Harvest strateji gerçek zamanlı strateji rts
Succubus: Prologue Demo Steam'de Yayınlandı Rick and Morty'nin 5. Sezonundan İlk Video Yayınlandı, 6. Sezon İçin de Çalışmalara Başlanmış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.7.2020 17:45:15

0
Ya kardeşim ben yılların oyuncusuyum mesela en son CK3 için adam gibi 1 tane etkinlik yapıldı mı? Yok. Oyunu istek listemize almalıyız. Türkçe dil desteği için adamları mesaj manyağı etmeliyiz. Bir şey yapmıyorux adamlar da umursamıyor almayacağız denesini de bilmeliyiz

BSC Misafiri

25.7.2020 15:05:48

0
Demo fena değildi açık beta çok daha iyi olacaktır umarım. Yıllardır beklediğim oyunlardan biriydi. Türkçe dil desteği olması Harika. Türkiyede en çok oynanan strateji oyunlarına sahip paradox bile getirmiyor. Siz düşünün!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Iron Harvest
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız