Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iron Galaxy Studios Monster Hunter: World'ü Switch'e Getirmek İstiyor

 
   Capcom daha önce yaptığı bir açıklamada Monster Hunter: World'ü de Switch'e getirmenin zor olacağını söylemişti. Bu açıklamanın üzerine Iron Galaxy Studios Monster Hunter: World'ü kendilerinin Switch'e getirmek istediklerini belirtti.

   Iron Galaxy Studios CEO Adam Boyes,

   "Capcom'daki sevgili Monster Hunter ekibi – oyunun Switch'e portlanmasının zor olduğunu anlıyoruz ancak Iron Galaxy Studios'nin yaptığı iş de tam olarak bu (zoru başarmak). Bize bir şans verin sizi hayal kırıklığına uğratmayacağız."
  
   Iron Galaxy Studios The Elder Scrolls V: Skyrim'i Switch'e getiren stüdyo ancak aynı zamanda Batman: Arkham Knight'ın PC versiyonundan da sorumlu olan stüdyo. Bu iki oyun dışında gerçekleştirdiği bazı portlar: Borderlands: The Handsome Collection, Elder Scrolls Online konsol versiyonları, Destiny PS3 versiyonu, Borderlands 2 PS Vita versiyonu, BioShock Infinite PS3 ve Xbox 360 versiyonu.  
 
   Monster Hunter: World 26 Ocak'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yaptı. PC versiyonu bu sonbaharda çıkacak. Dün Capcom tarafından duyurulana göre, Monster Hunter: World'ün dünya genelindeki dağıtım miktarı ve dijital satışları 7.5 milyonu aştı ve böylelikle Capcom'un en çok satan oyunu olmayı başardı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Life is Strange: Before the Storm'un Bonus Bölümü Farewell Çıktı Inside Xbox Aylık Canlı Haber Yayını 10 Mart'ta Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız