Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ion Fury: Aftershock Genişlemesi Bu Yaz Çıkacak

 
Duke Nukem 3D, Shadow Warrior ve Blood gibi klasik FPS oyunlarından esinlenen retro FPS oyunu Ion Fury için yeni içerik yolda.

Yayıncılar 1C Entertainment ile 3D Realms ve geliştirici Voidpoint, Aftershock genişlemesinin bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Aftershock genişlemesi ana karakter Shelly "Bombshell" Harrison'ın Heskel'e karşı savaşacağı yeni bir hikaye bölümü sunacak. Keşfedilecek yeni bölgeler, yeni tehlikeli düşmanlar ve yeni silahlar içerecek.
 
Genişleme ayrıca Arrange modunu ekleyecek. Bu mod sayesinde oyuncular oyunun orijinal hikaye modunu yeni düşmanlar ve yeni silahlar gibi ek unsurlarla değiştirebilecek.
 
Genişlemenin fiyatı 25 dolar olarak belirlendi ve oynamak için ana oyun gerekecek. Ana oyun da 25 dolar. Türkiye fiyatı PlayStation Store'da 114,00 TL, Xbox Store'da 71,25 TL ve Steam'de 40,00 TL.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer Ion Fury FPS Retro Aksiyon Vahşet Oyun
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunundan Konsept Görsel Yayınlandı Halo Infinite Aktörü Oyunun Kasım'da Çıkış Yapacağını Belirtiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ion Fury ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız