Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inxile Entertainment İki Yeni RPG Üzerinde Çalışıyor

 
Inxile Entertainment için 2020 yılı yoğun geçiyor. Sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu Wasteland 3 geçtiğimiz ay çıktı ve sanal gerçeklik FPS oyunu Frostpoint VR: Proving Grounds yine bu yıl içinde çıkış yapacak.

Inxile Entertainment'tan iki yeni rol yapma oyunu daha geliyor.

Stüdyo patronu Brian Fargo'nun dediğine göre "Müthiş yeni RPG'ler üzerinde çalışıyoruz. Ne yazık, bu oyunları yapmak çok uzun sürüyor."

Brian Fargo hemen ardından "Muhtemelen şunu açıklığa kavuşturmalıyım: İkinci RPG'miz henüz ön prodüksiyonun başlangıç aşamasında." diye ekledi.
 
Microsoft'un birinci parti stüdyosu Inxile Entertainment, Mayıs ayında yaptığı açıklamada, Wasteland 3'ten hemen sonra, sıradaki AAA rol yapma oyununa odaklanacaklarını belirtmişti. Bu projede Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Xbox Series X Geriye Uyumluluk Test Edildi ve Sonuçlar Etkileyici The Jackbox Party Pack 7 Önümüzdeki Ay Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-02177D6B6

29.9.2020 15:01:49

0
inXile'ın ufak bir stüdyo olduğunu düşünürsek bu nesil sadece bu iki oyunu yapacaklar gibi. Umarım bütçeleri de yüksektir. Santa Monica'nın combat designerı inXile'a katıldığı için bir tane action RPG kesin gibi. Horizon Zero Dawn gibi bir oyun görebilirsek harika olur. Fallout Microsoft'un elindeyken ve Bethesda, TES VI ve Starfield'ı yapıyorken. Avowed'dan sonra Obsidian'ın New Vegas 2 veya yeni bir spin-off Fallout yapmasını istiyorum. Outer Worlds fena değildi ama AA oyun olmasından dolayı sanırım belli bir yerden sonra sıkılmıştım. Fallout havası vermemişti. O yüzden Obsidian'ın tekrardan Fallout'a dönmesi lazım.

Boone

29.9.2020 10:59:03

0
Beni en çok mutlu eden durum eski Fallout ekibinin tamamı ve marka hakları şuan Microsoftun elinde olması. Umarım Fallout 5'i sadece Bethesda ya yaptırmak yerine Obsidian ya da inxile'a yaptırır da eski oyunların tadını yakalar. Hadi be Microsoft...

BSC Misafiri

29.9.2020 10:15:36

0
Fallout 5 görmek istiyoruz.Üzme bizi Brian Fargo reyiz :)

YildirimBuyucusu

29.9.2020 10:08:48

0
Aslanlarım benim. RPG türü oyun dünyasının en çok sevilen türlerinden biri. Xbox tarafında bu kadar fazla RPG oyunu görmek beni mutlu ediyor. Bir sonraki etkinlikte en az birini göreceğiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız