Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Intel Skylake İşlemcili Monster Oyuncu Bilgisayarları Oyun Deneyimini Arttırmaya Hazırlanıyor

 
     Canavarın Gücü Skylake ile Birleşti: Monster Gaming Laptop Modelleri

     6. jenerasyon işlemcilerin kusursuz işlem gücünü, Nvidia ailesinin görüntü kalitesi ile bir araya getiren Monster, kusursuz oyun deneyimine start vermeye hazırlanıyor. Yepyeni bir mimari ile donatılan modeller, oyun tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

     Her Şart Altında Maksimum Performans

     Yeni bir oyun bilgisayarı seçmek her zaman zor bir iş olmuştur. Gerek beklentileriniz gerekse bütçeniz ile doğru orantılı olarak hayallerinizi süsleyen bilgisayarı seçmek, özen gerektiren ve hataya yer vermeyen bir süreçtir. Ne de olsa söz konusu oyun bilgisayarı olduğunda seçenekleriniz sonsuz olduğu gibi, doğru bileşenleri bir araya getirmek de oldukça zordur. Parçaların birbiri ile uyumu, oyun bilgisayarının tasarım kaynaklı avantajları, oyunculara sunduğu seçenekler vb. konular özenle irdelenmiş, beklentileri karşılayacak nitelikte olmalıdır.

     Bir Türk Markası olan Monster ise, tüm bu problemlere çözüm olacak gibi görünüyor. Gerek üstün performanslı bileşenleri, gerekse şık ve ergonomik dizaynları ile bu oyun bilgisayarları, kusursuz bir güç sunuyor. Günümüzde artık profesyonel oyuncular tarafından da oldukça kabul gören Monster gaming laptop modelleri, kuşkusuz ki piyasadaki en başarılı oyun bilgisayarı olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Sunduğu sınırsız seçeneklerin ve kişiselleştirilebilir modellerin yanı sıra, Monster markasının bir başka artısı da sunduğu sürekli iyileştirme ve yenileme politikası. Yaptığı önemli iş ortaklıkları sayesinde yalnızca Nvidia, Intel gibi kendini kanıtlamış ve oyuncuların güvenini kazanmış markalar ile çalışan Monster, modellerinde de sürekli güncellemeye gidiyor. Markanın son yeniliği ise Intel Skylake mimarisine sahip i7 işlemciler. Şimdi gelin bu işlemciye ve Monster bilgisayarları ile nasıl bir güç elde ettiğine yakından bakalım.

     Yeni Mimari Canavar ile Bir Araya Geliyor

     Her çıkardığı işlemci serisi ile bir öncekine oranla performans artışı sağlayan Intel, yeni nesil mimarisi Skylake ile de bu geleneği bozmuyor. Gerek Turbo Boost teknolojisi gerekse Hyper Threading teknolojisi ile her zaman en hızlı performansı sunan Intel i7 6700K işlemciler, günümüzdeki oyunların ihtiyacı olan yüksek performansı sonuna kadar sağlıyor.

     Yapılan kıyaslama çalışmalarında da karşılaşılabileceği gibi bu işlemci diğer nesillere göre %34’lük bir verimlilik artışı elde etmenizi sağlıyor. 14 nm 3D Tri-gate tasarımı ile dikkat çeken modelin bir diğer yeniliği ise Z170 Express chipset. Artık tamamen performansa yönelen ve en hızlı ve akıcı çoklu çekirdekleri kullanarak pürüzsüz ve gerçekçi bir oyun deneyimi elde etmeyi amaçlayan Intel, beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

     Her ne kadar Intel’in sunduğu performans mükemmel olsa da, bu işlemciyi kaldırabilecek bir yapıda bilgisayara da ihtiyaç duyacağınızı belirtmekte fayda var. Bu noktada da Monster devreye giriyor. Yüksek çözünürlüklü grafik detaylarında, daha akıcı görseller elde etmenizi sağlayarak, daha çarpıcı bir deneyim sunan Nvidia ekran kartları ile bir araya getirilen Skylake işlemciler, kusursuz oyunlar elde etmek için tasarlanmış. Modelleri daha yakından incelemek ve ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verecek oyun bilgisayarı modelini seçmek için web sitesini ziyaret edebilir, ürünleri inceleyebilirsiniz.

 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Windows 10'un Xbox Uygulamasında Artık Tüm Oyunlar Kaydedilebilecek Sony, PS2 Oyunlarını PlayStation 4'e Getiriyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RushEpicsTR

23.11.2015 14:52:51

0
REKLAM yazmak çok mu ZOR. O DEĞİLDE bsc nin yapması gereken haberleri DH yapıyor ona anlam veremiyorum.

TAZANGEL

21.11.2015 12:22:19

0
Bir arada wow da performans artırıyor diye haber yapmışlardı :D ya kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin lütfen almıyoruz almıycaz kapiş .)

MonacoDoom

21.11.2015 06:54:41

+3
Bence fahiş fiyatlarla ürünü vatandaşa kitlemeye hazırlanıyor yine.

dingo egret!

21.11.2015 01:21:39

0
Ya şu reklamı veren firmadan yetkili birisi bunu okursa çok mutlu olucam. Hani şimdi siz zırtta pırtta haberlerin arasına reklam sıkıştırıyorsunuz ya.. Hah işte o reklamlar bizde marka sempatisi değil bilakis tiksinti uyandırıyor, bilesiniz istedim. Dünyalar kadar youtube ve benzeri mecralarda yayın yapan milyonlarca takipçisi olan oyuncu var, , illede reklam vereceksen onunla işbirliği yap. Bunun yeri burası değil ki. Bunu da mı ben söyleyim arkadaş! Yanlız feci fikir haa, harcanıyorum yhaa :(

EnemyDestroyeD

20.11.2015 20:06:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

en azından "reklamdır" ibaresi konsa iyi olurdu bunun haricinde bu adamlarda para kazanacak değil mi. bu siteler bu sistemler nasıl ayakta kalacak.
aksini söylemiyorum fakat zaten bi ton reklam var bukadar aç gözlü olmaya gerek yok

Mr.Legend

20.11.2015 19:55:01

0
REKLAMDIR diye yazmak zor mu?

SoNx27

20.11.2015 16:20:44

-1
abi eyvallah reklamın iyisi kotusu olmaz ama milleti kandırmayın size hiç yakışmıyor işlemci ile oyunların enfazla 1-3 fps arası artış saglarsınız (tutupda 2002 model p4 le 2015 model i7 karşılaştırmayın onlarda heralde fark olur) ubisoft gibi çekirdek sınırı koyan firmalar olmasa 2 çekirdekli işlemci her turlu gunluk ve oyun için yeterli olur (günlük ve oyun diyorum iş değil (internete biraz araştırın titan x ve 8 gb ram li bir sistem sadece işlemci farkı var bir yanda i7 6700k diger yanda Pentium G4400 işlemci var GTA 5 de 2 side nerdeyse aynı fps değerleri veriyor i7 1-2 fps daha fazla ama i7 1300 tl ken pentium 243 tl size önerim 4 çekirdekli bir güncel işlemci alarak ubi gibi sırf çekirdek sınırı koyan firmanın oyunlarınıda rahatlıkla oynuya bilrisiniz (benim gibi günlük ve oyun dan başka pc sini kullanmıcak arkadaşlara tavsiyem budur (ben zor yoldan bu bilgiye ulastım i7 6700k ve gtx 970 aldım şimdi olsa orta seviye pahalı olmayan bir işlemci alır artakalan parayı ya cepte tutardum yada gtx 980 ti veya titan x alırdım (biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bilmiyen arkadaşları uyarım dedim)) ) ) )

Usbehci

20.11.2015 14:41:51

-2
Şu reklamlara laf edenlerin kaç tanesi site içi verilen reklamlara tıklıyor merak ediyorum cidden...

TheStarBox

20.11.2015 13:44:05

+2
quote:

Orjinalden alıntı: EnemyDestroyeD ne reklam dayadınız be yeter
en azından "reklamdır" ibaresi konsa iyi olurdu bunun haricinde bu adamlarda para kazanacak değil mi. bu siteler bu sistemler nasıl ayakta kalacak.

EnemyDestroyeD

20.11.2015 13:14:08

-1
ne reklam dayadınız be yeter
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız